Miért akarja mindig a sógornőm, hogy én is pelenkázzam a gyerekét, amikor náluk vagyok?
Én pedig azt nem értem, hogy a 31-es válaszadó ugyanazt írja, mint én előtte (30-asként), ő 100%-ot kap, engem lenulláznak?
Tényleg ennyi zsigerbuta hisztérika van itt? Szánalmas.
Hát akkor jó szórakozást. Segítsen nektek valaki más.
Gondolom amiatt pontoztak le hogy azt irtad, hogy visszaadná a babarucit... :D Jelzem nem én.
Nah de a kérdésre válaszolva,én nem nagyon látogatok babákat, volt otthon elég, csak akkor cseréltem a tesóm babáin a pelust, ha rámhagyta őket pár órára, és megtiszteltek vele.
Gumikesztyűt nem huztam, de jogos, hogy hiába sikáltam a kezem, éreztem a kakiszagot ha véletlen belenyultam. Szóval inkább levágtam a hosszú körmömet és kikeféltem. Szóval igazából nekem tetszik a gumikesztyűs ötlet. Tom gázzz vagyok :D
Szóval a tesómból kiindulva ő is utált pelenkázni, már csak a macera miatt is, de sose volt olyan talpraesett, hogy ránk sózza. Szóval gondoloma sógornődnek se a kedvenc anyai feladata, és ha van ott vendég, felajánlja, hátha... megúszik 1-2 kakit :) Meg lustaség, tesóm is volt hogy szarban hagyta szegény gyereket mert lusta volt megcsinálni, akkor megcsináltam magamtól, de sose kért meg. Ennyi :)
Azért kell ekkora feneket keríteni neki, mert az ilyen ember még képes megsértődni, ha a másik nemet mond!
Egyszer igent mondtam, de szerencsére akkor csak pisis volt, majd mikor kakás, akkor nemet, és láttam rajta, hogy csodálkozik. Beszarás! Ezen van meglepődve? Mikor az ő felfogása a meglepő, hogy egyáltalán ilyet megemlít a másiknak.
Végre valaki megérti a kesztyűt! :)
Mellesleg a baba izeg-mozog sokszor, nem olyan nehéz belenyúlni akár, a törlőkendőről is odakenődhet.
Azert nem egy vadidegent kert meg, hanem kozeli rokont. Nem ertem, mi ebben a furcsa.
Ha megsertodik az anya, az az o baja.
Évente kétszer. És nem kerülök egy fillérjükbe sem.
Ilyenkor több napot is náluk töltök, max. egy hetet, mindig kifizetem az ellátásom vásárlási utalvány formájában, és a gyereknek is viszek ajándékot, játékot, ruhácskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!