Miért akarja mindig a sógornőm, hogy én is pelenkázzam a gyerekét, amikor náluk vagyok?
Nincs sok tennivalója.
Szívemből kívánom, neked se segítsen majd senki.
Utolsó válaszoló
Tényleg nem volt elhavazva. Pár perc alatt tisztába tette a gyereket, ezenkívül nem sokmindent csinált egész nap.
Amúgy neked is hasonló szépeket kívánok az élet minden területén...
Nekem aztán kívánhatsz, én ugyanis segítek másnak, bármiben, cserébe én is számíthatok bárkire.
El sem tudom képzelni, mit csinálsz, ha esetleg a szüleid vagy a párod szorul etetésre, fürdetésre, pelenkázásra.
Gumikesztyu??? Ez ugye csak vicc!? :D
Egyszer se lett kakis a kezem... Pedig masfel evig napiszinten pelenkaztam. De ha neetan olyan benacska vagy hogy belenyulsz, melegviz+szappan!
Nem kell elterelni a témát.
Itt ott volt a gyerek egyik szülője, akinek el kell látnia a porontyát. Hogy mire fel ajánlgatja másnak ezt a "szép" feladatot, nem tudom. Erre vártam a válaszokat.
tudod, csak azt nem értem, ha a sógornőd utálod (lerí minden szavadból), a gyereke poronty, mi a fenéért mentél oda?
Ebben a történetben te van a rossz, nem ő. Örülök, hogy nem az én testvérem vett el, az ég óvjon ilyen rokontól.
Nem tudom, nekem is furcsa, nem kérnék meg senkit hogy pelenkázza a kisfiam, ha én is ott vagyok!
Szerintem is igaza van az egyik válaszolónak, hogy vannak akik azt képzelik hogy mindenki elolvad az ő gyerekük szaros popójától :-)
Úgy gondolom hogy tolakodás ilyet kérni, vagy tolatni mással a babakocsit, vagy egyéb módon ráerőszakolni az illetőre a babát, főleg olyanra akiről tudni hogy undorodik a pisitől, kakitól, egyéb testnedvektől (hányás, bukás).
A gumikesztyű mint ötlet viszont elég nevetséges, még életemben ilyet nem hallottam :-) Értem hogy más babájától nem akarsz kakis lenni (annak ellenére hogy én nem tudnék undorodni semelyik kisbabától) de remélem a saját gyereked végtermékeitől nem fogsz majd frászt kapni, meg gumikesztyűt húzogatni! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!