Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért akarja mindig a sógornőm...

Miért akarja mindig a sógornőm, hogy én is pelenkázzam a gyerekét, amikor náluk vagyok?

Figyelt kérdés
2013. okt. 18. 15:16
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
28%

Nincs sok tennivalója.

Szívemből kívánom, neked se segítsen majd senki.

2013. okt. 18. 15:36
 12/45 A kérdező kommentje:
Én sosem tennék ilyet a másikkal. Ha arra kérnék meg valakit, hogy vigyázzon a babára, amibe ugye a pelenkázás is beletartozik, a minimum, hogy biztosítanék neki vékony, eldobható gumikesztyűt.
2013. okt. 18. 15:40
 13/45 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló

Tényleg nem volt elhavazva. Pár perc alatt tisztába tette a gyereket, ezenkívül nem sokmindent csinált egész nap.

Amúgy neked is hasonló szépeket kívánok az élet minden területén...

2013. okt. 18. 15:42
 14/45 anonim ***** válasza:
41%

Nekem aztán kívánhatsz, én ugyanis segítek másnak, bármiben, cserébe én is számíthatok bárkire.

El sem tudom képzelni, mit csinálsz, ha esetleg a szüleid vagy a párod szorul etetésre, fürdetésre, pelenkázásra.

2013. okt. 18. 15:48
 15/45 anonim ***** válasza:
65%

Gumikesztyu??? Ez ugye csak vicc!? :D

Egyszer se lett kakis a kezem... Pedig masfel evig napiszinten pelenkaztam. De ha neetan olyan benacska vagy hogy belenyulsz, melegviz+szappan!

2013. okt. 18. 15:53
 16/45 A kérdező kommentje:

Nem kell elterelni a témát.

Itt ott volt a gyerek egyik szülője, akinek el kell látnia a porontyát. Hogy mire fel ajánlgatja másnak ezt a "szép" feladatot, nem tudom. Erre vártam a válaszokat.

2013. okt. 18. 15:54
 17/45 anonim ***** válasza:
57%

tudod, csak azt nem értem, ha a sógornőd utálod (lerí minden szavadból), a gyereke poronty, mi a fenéért mentél oda?

Ebben a történetben te van a rossz, nem ő. Örülök, hogy nem az én testvérem vett el, az ég óvjon ilyen rokontól.

2013. okt. 18. 15:55
 18/45 anonim ***** válasza:
70%
Na hát én segítettem nem is kicsit, visszafelé ez nem működik. Egyébként valahol igaza van a kérdezőnek, bármi másra megkérhetné. Amelyik baba már nem csak szopizik, az tud már gusztát produkálni, én a saját fiam kakijától is volt, hogy öklendeztem.
2013. okt. 18. 15:56
 19/45 anonim ***** válasza:
24%
Esetleg hogy felhívja a figyelmed hogy néha besegíthetnél a gyerekkel, mert nem könnyű és majd ha neked is lesz, ő is fog neked segíteni? És itt nem állandó babysittelésre gondolok, hanem pl. csak havi 1 délutánra. Tesóm nekem sem hajlandó pelenkázni, csak úgy vigyáz a gyerekre, ha a felesége is ráér. Amúgy fél éves a gyerek és csak 1x kértem meg őket 2 órás felvigyázásra, szóval nem hiszem h leterhelném őket. Ennyinek azért egy családban nem kéne gondot okoznia.
2013. okt. 18. 15:59
 20/45 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom, nekem is furcsa, nem kérnék meg senkit hogy pelenkázza a kisfiam, ha én is ott vagyok!

Szerintem is igaza van az egyik válaszolónak, hogy vannak akik azt képzelik hogy mindenki elolvad az ő gyerekük szaros popójától :-)

Úgy gondolom hogy tolakodás ilyet kérni, vagy tolatni mással a babakocsit, vagy egyéb módon ráerőszakolni az illetőre a babát, főleg olyanra akiről tudni hogy undorodik a pisitől, kakitól, egyéb testnedvektől (hányás, bukás).

A gumikesztyű mint ötlet viszont elég nevetséges, még életemben ilyet nem hallottam :-) Értem hogy más babájától nem akarsz kakis lenni (annak ellenére hogy én nem tudnék undorodni semelyik kisbabától) de remélem a saját gyereked végtermékeitől nem fogsz majd frászt kapni, meg gumikesztyűt húzogatni! :-)

2013. okt. 18. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!