Bevállalnátok egy 3. gyereket?
Mi furcsa van ebben? Sok nő ilyenkor még az elsőt se vállalja, mert hogy fiatal, tehát tesód még nem túlkoros a babához.
A nagy korkülönbség meg nem hiszem hogy számítani fog, hiszen még 4-5 év, és a nagyok a saját életüket fogják éldegélni.
Mi a mai világban még 2. gyereket se fogunk vállalni, nem hogy 3. gyereket.:)
1 van, örülünk, ha azt tisztességesen fel tudjuk nevelni.
És 10 év, az valóban nagy korkülönbség.
A nővérem és a bátyám 10, illetve 11 évvel idősebbek tőlem és addig, amíg magam is felnőtt nem lettem, nem igazán tudtam velük mit kezdeni. A nővérem élt velünk tovább, ő amikor nem volt otthon anyu, inkább második anyukám volt, inkább az ellátásomat csinálta, mint hogy testvér legyen, a testvérek közti játszásokkal, stb. Én ekkor korkülönbséggel biztos, hogy nem vállalnék már gyereket.
Viszont amikor már én is felnőttem, azóta viszont nagyon-nagyon jó a kapcsolatunk a testvéreimmel. De gyerekként nem volt az sajnos. Pont a nagy korkülönbség miatt.
Szomorú, hogy idáig jutottunk, hogy ez furcsa. De az örömteli, hogy vannak még, akik még akarnak és tudnak gyerekeket vállalni.
Próbáld megérteni a nővéredet: szereti a gyermekeit, a családját, boldog velük, örül, hogy a 3. is érkezik. Ráadásul 33 év egy 3. gyereknél, az semmi. Örülj velük!
Nem a féltestvérség miatt nincs köztetek testvéri kapcsolat,nem is a 10 év miatt,hanem mert sosem laktatok együtt.
Öcsém és köztem 14 év van,féltestvérek vagyunk,de együtt életünk pár évvel ezelőttig születésétől.Igazi testvérként.
3 gyereket nem vállalnék,de nem a kor vagy a korkülönbség miatt,hanem az anyagi bizonytalanság miatt.
4-es vagyok, igen, így volt, ahogy te is leírtad.:)
Viszont ezt a mostani, felnőtt kapcsolatot semmilyen más kapcsolattal nem cserélném el.:)
És bár sosem féltestvéreimként említem a tesóimat, de valójában azok. Csak anyukánk közös. De nem számít.:)
De bizony jól esett volna nekem is igazi játszótársként játszani a tesóimmal gyerekkoromban.
De végül is volt elég gyerekkori barátnőm, úgyhogy volt kivel bőven játszani.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!