Bevállalnátok egy 3. gyereket?
Figyelt kérdés
A nővérem most 3-szorra is várandós. Az elsőt 23, a másodikat 26 évesen szülte. Már nagyok a gyerekei akik vannak a nagy 10 lesz mikor szül, a kicsi meg 7. Tegnap jelentette be hogy jön a 3. Oké persze szeretni fogom, de nekem 3 gyerek olyan soknak tűnik. 10 év korkülönbséggel 33 évesen. El tudják tartani azzal nincs baj, de elgondolkodtam hogy én nem tudom vállalnám-e. Meg olyan furcsa.2013. okt. 11. 09:14
21/21 anonim válasza:
Nekünk is 10 év van, és nagyon jóban vagyunk. Nővérem rengeteget játszott velem, tiniként segített, felnőttként pedig barátnők vagyunk. Ez csak rajtatok múlt, hogy működik vagy nem. Én kis pióca voltam, muszáj volt velem foglalkoznia :) közben meg is szeretett. Nem kell rémeket látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!