Miért "divat" manapság 18-20 évesen gyereket szülni a szülök nyakára?
Egyre több ès több ismerösöm van - különbözö körökböl - akik èrettsègi után szèpen odaköltöznek anyósèkhoz (vagy a fiú hozzájuk), elyartatják magukat, nem tanulnak ès dolgoznak, inkább szülnek a kb. nafy semmire egy gyereket. Merthogy úgyis eltartják öket...
Teljesen meg vagyok döbbenve, olyan sok pèldát lárok erre mostanság az ismerösi körömben, hozzá teszem magyar emberekröl beszèlek. Azt sem èrtem, mièrt hagyja ezt egy szülö..?
Miért mit tud a szülő csinálni?
Végezze ő az abortuszt?
Egyébként valóban vannak ilyenek.
A férfit nem értem, a nőt annál inkább.
Onnantól kezdve ki van nyalva a segge meg nem csesztetik, h menjen dolgozni meg stb.
Nem hinném, hogy ez annyira jellemző. Ha igen, akkor talán változnak a prioritások.
Szerintem se kellene a munkát és a tanulást fontosságban a gyerekvállalás elé helyezni, akkor lenne normális társadalom, ha ezek megférnének egymás mellett.
Közvetlenül én sem ismerek ilyet, de nem egyről hallottam az ismerettségi körömben (xy barátnője, testvére, unokatestévre, stb.).
Sőt mi több, amikor valaki fiatal szülőkkel kapcsolatos kérdéseket tesz fel a gyiken, jönnek ide háborogni, hogy nekik miért ne lenne joguk egy gyerekre, ha már annyira vágynak rá és oly' érett rá a kapcsolatuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!