Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért "divat" manapság 18-20...

Miért "divat" manapság 18-20 évesen gyereket szülni a szülök nyakára?

Figyelt kérdés

Egyre több ès több ismerösöm van - különbözö körökböl - akik èrettsègi után szèpen odaköltöznek anyósèkhoz (vagy a fiú hozzájuk), elyartatják magukat, nem tanulnak ès dolgoznak, inkább szülnek a kb. nafy semmire egy gyereket. Merthogy úgyis eltartják öket...

Teljesen meg vagyok döbbenve, olyan sok pèldát lárok erre mostanság az ismerösi körömben, hozzá teszem magyar emberekröl beszèlek. Azt sem èrtem, mièrt hagyja ezt egy szülö..?

2013. okt. 15. 20:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem se divat.

Nálunk pl:. romák egyáltalán nincsenek, és így is "csak" 3 olyan ismerősöm van ebből a korosztályból akiknek gyerekük van de náluk ez ilyen családi dolog mert eléggé szerettek szaporodni mindigis. /szüleik is testvéreik is/

2014. márc. 29. 17:43
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem nevezném trendnek a fenti jelenséget,én inkább úgy látom,hogy a mai generáció nagy része szellemileg,érzelmileg elkorcsosulva éli világát.Persze ilyen emberek régen is léteztek,meg fognak is.Tisztelet a kivételnek!
2014. márc. 29. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!