Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy "divat" manapság a több évi együttélés után házasság, majd 1 éven belül elválás?
Szerintem egyáltalán nem divat manapság a házasság.
A válás meg szintén nem divat, csak az emberek többsége képtelen a kompromisszumra és az alkalmazkodásra.
Mi előtte egy évig éltünk együtt, de mégis sok minden változott a házassággal. Egyrészt abban az egy évben szerveztük az esküvőnket, és készültünk a nagy eseményre, ami mindkettőnknek érzelmileg elég felkavaró volt, jó értelemben :) (rokonok, jó kívánságok, Isteni áldás)
Így egy év után, csak annyi változott, hogy még szerelmesebb vagyok. Igaz több a konfliktus is, mert mindketten változunk.
Van egy barátnőm aki így elvált. Ők igazándiból alapból nem tartották a házasságot fontosnak, közös hitelfelvétel, meg szocpol miatt házasodtak össze.Szerintem ezek a modern kori "érdekházasságok" végződnek így gyakran.
Ez neveltetéstől és nézetektől függ.
Az unokanővérem 2 év után házasodott 20 éves fejjel, mai napig vígan megvannak, és most jön a második kölök. Családcentrikusak, és a neveltetésük is azonos. No meg az életképük, életszemléletük, céljaik vannak, amik megegyeznek.
Ismerek olyat aki 6 évig volt kapcsolatban, összeházasodtak, két évvel rá elváltak. Mert nem ment. Mert más volt.
Van aki csak azért házasodik, mert többet remél a házasságtól, azoknál általánosságban ki lehet szúrni, mert a ceremónia egy hatalmas magamutogatás....
sajna már alig veszik komolyan ennek a jelentőségét :(
Mert az emberek nem gondolkodnak és rombolnak maguk körül mindent.
Az egyik barátom épp a napokban vált el. Tudod meddig volt házas? 3 hónapig...
Teherbe ejtette magát, aztán elvetette és most elvált.
És akkor ki szenved ebben a történetben? A szerencsétlen kislánya, akinek egyszer van apa, egyszer nincs apa :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!