Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két ember egy bizonyos ideig nem házasodik össze akkor már nem is fog? Ez baj? Mennyi az az idő?
7 éve vagyok együtt a párommal, 18 voltam amikor megismertem, jó ideje együtt élünk. Pár éve csak ketten.
Egyikünk sem erőlteti az esküvőt. Nemrég viszont egy családi összejövetelen viszont kiderült, hogy nem vesznek minket komolyan. Elmondták, úgy érzik bizonytalanok vagyunk és nem akarunk egymás mellett elköteleződni (nem így, de ez volt a lényeg), senki nem ellenkezett, sőt...
Nagyon bántott a dolog. Pedig soha nem veszekszünk nyilvánosan, nem ócsároljuk egymást a család előtt, nem szakítottunk még és jöttünk újra össze, stb...
Igazából nem kételkedek a kapcsolatunkban, csak bánt, hogy ennyi idő kellett, hogy kiderüljön, hogy nem hisznek bennünk.
Másoknál ez tényleg így van, vagy miért gondolhatják így?
Nem hiszem, hogy okot adtunk:((
Lehet, hogy az a baj, hogy a húgom most házasodott össze a párjával, másfél éve vannak együtt, a két család dobta össze az esküvőre. Mi ezt nem szeretnénk, azt is megkaptuk, hogy már két esküvő árát is elköltöttük a motorjainkra, de nekünk ez a közös szenvedélyünk.
Nincs gyerekünk, albérletben élünk, erre minek házasodjunk?
Nincsenek szabályok, és biztos, hogy mindig akad kivétel.
Én a környezetemben viszonyt valóban azt látom, hogy akik évekig együtt járnak, össze is költöznek, azok valóban nem házasodnak össze. Vagy ha jön is az esküvő...akkor mindenki kicsit olyan ironikus módon áll hozzá.
Egy biztos: a régiek azért nem vesznek komolyan, mert ez az összeköltözünk esküvő nélkül dolog még az ő idejükben nem volt divat. Az utóbbi időben lett annyira felkapva, és ez a szüleink korosztályának kissé furcsa.
azért mert egyesek olyan beszűkült gondolkodásúak, hogy csak akkor hiszik el egy párról, hogy komolyan összetartoznak, ha házasok, hát azok legyenek boldogok a véleményükkel.
engem pl sosem vonzott az esküvő gondolata. nagyot nem szeretnék, mert utálom a felhajtást, nincs kedvem beöltözni meg jópofizni. két tanús, farmerban aláírósat meg minek? nem egy papírtól lesz szeretetteljes, jó a kapcsolatunk.
lehet, h irigyek rátok, amiért a szeretet tart össze titeket ennyi éven keresztül, és nem a papír. mert így sokkal őszintébb a dolog. mi is leginkább ezért választottuk ezt.
röhej, amikor a nők kihisztizik az esküvőt, milliós hitelbe verik magukat a "nagy nap"ért. és elsiklanak a lényeg felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!