Miért akarja mindig a sógornőm, hogy én is pelenkázzam a gyerekét, amikor náluk vagyok?
Hát mi azt honnan tudjuk? Kérdezd meg tőle.
Am ha nem akarod pelenkázni, akkor utasítsd vissza, ha szivesen csinálod, akkor ne háborogj. Semmi nem kötelező, csak nyisd ki a szád, ha valami nem tetszik.
Biztos azt hiszi, te szeretnéd.
Mondd meg, hogy nem így van.
De hogy lehet valaki ilyen, hogy ezt a gusztustalan dolgot ajánlgatja másoknak? Nekem elég kiakasztó ez.
Nem kell neki segítség, nincs sok tennivalója.
:)
Szivatasbol!
Sogorommal en is ezt csinaltam...
Akinel bekakilt az tette rendbe a fiam..
Sogorom okendezett visitott tesomnak, hogy gyere mar! Mi meg ugy rohogtunk hogy felallni se birtunk...
Na aztan megszuletett az O gyerekuk, az enyem mar wcre jart nem kellett neki segitseg, aztan egyszer csak keresztfiam telerakta a pelust ahogy az olembe ult... Nyujtottam tesomnak, soggorom meg kiabalt :)
El ne vedd tole! Szenvedjen O is.... Oklendezve raktam tisztaba!
Biztos azt akarja, hogy gyakorolj. :-)))))
Mondd meg neki nyugodtan, hogy undorodsz a pelenka tartalmától, én sem szívesen törölgetném más babájának a fenekét, a sajátomé nem zavart, biztosan ennek is megvan a maga magyarázata.
Ha nyilvanosan tenne meg veled az lenne...
De elobb utobb ezt vissza lehet adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!