Miért olyan furcsa, hogy nem vállalunk közös gyereket? Tényleg úgy tűnik emiatt, hogy nem is gondoljuk komolyan a kapcsolatunkat?
Férjemmel 3 éve vagyunk házasok. Neki van 2 gyereke, nekem egy. Mi neveljük őket.
Mégis folyton kapjuk a beszólásokat, hogy "egy rendes, komoly kapcsolatba gyereket kéne vállalni" meg hogy "ahol jut 3nak, ott jut 4nek is" meg hasonlók.
Szerintetek is furcsa, hogy nem vállalunk közös gyereket?
Nem találom furcsának. Van három gyereketek. Éppen elég felnevelni, iskoláztatni, útnak indítani.
Egy idegen, vagy rokon, akárki ne döntsön az életemről, ne adjon tanácsot, csak ha én kérem.
Jut 3-nak...Pénztárcátokat, anyagi helyzeteteket Ti ismeritek. Többi meg ne okoskodjon!
Aki nem ad kalácsot, ne adjon tanácsot! Kéretlenűl, legalábbis.
Nem furcsa, ez a ti magánügyetek. Senkinek semmi beleszólása.
Mondd a beszólogatóknak, hogy majd ha ők vállalnak 4-5-6 gyereket, akkor esetleg beszólogathatnak. Előbb semmiképpen sem.
Hát én... lesz@rom :D
Mármint ne vedd sértésnek, csak nekem speciel mindegy vállal-e valaki gyereket vagy nem. Tehát ebben az esetben nincs igazuk azoknak akik mondják nektek.
Nekem furcsa az, hogy te nem szeretnél a férjedtől saját, vér szerinti gyereket. De te érzed, hogy a férjed mennyire van veled szerelemből, és nem azért, hogy legyen egy dada, aki az ő gyerekeit neveli.
Nekem a szerelem azt jelenti, hogy vágyunk mindketten közös gyerekre is, ez a kapcsolat egy szintje, a tényleges örök kötelék.
"Nekem a szerelem azt jelenti, hogy vágyunk mindketten közös gyerekre is"
A kulcsszó: neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!