Miért akarja mindig a sógornőm, hogy én is pelenkázzam a gyerekét, amikor náluk vagyok?
Jaj ez a "gyakorolj", meg "szokjad" szöveg annyira gáz!
Ha így tukmálják, akkor mondd, hogy köszi majd a sajátomat szeretném pelenkázni, másét inkább kihagynám!
Szerintem bunkóság ilyet kérni. Vendégként voltál ott, egyáltalán nem szép dolog a másik arcába tolni a gyereke sz@ros fenekét. Biztosan más dolog, ha az ember a sajátját pelenkázza, attól nem undorodik, de ez szerintem gonoszkodás a sógornőd részéről. Saját magának szülte azt a gyereket, ne mással töröltesse a fenekét!
Egyébként az én sógornőm sem különb, szerencsére nem nyomta a kezembe a gyerekeit pelenkázásra, de erősen szokott célozgatni arra, hogy én még csak képen láttam gyereket (szerinte)...
Biztos, hogy nem felesleges a gumikesztyű, különben nem menne mindenki kezet mosni pelenkázás után.
Miért ne használnék a sajátomnál is gumikesztyűt??
Mellesleg nem minden szappan tudja eltávolítani a bacikat, főleg, ha a köröm alá kerül, akár csak a párája is a végterméknek.
Én is gonoszkodásnak érzem, csak nem értem miért ilyen velem a sógornőm, mikor nem adtam rá okot.
Vagy lehet tényleg azt gondolja, hogy mindenki olvadozik a gyönyörűségtől, ha tisztába tehet egy gyereket.
Vagy nem éri fel ésszel, hogy ez bunkóság? Én se kérem meg, hogy ha összeszarom a vécét, akkor vakarja már le utánam a vécékefével.
Ez a gumikesztyűs ötlet nagyon vicces. Nagyon életszerű, mit ne mondjak.
Egyébként én sem kértem meg soha senkit, hogy pelenkázza át a fiamat, de én például évekkel ezelőtt pelenkáztam át a sógornőm kislányát és nem tört le tőle a kezem, el sem hánytam magam,egy család vagyunk, eszembe sem jutotta kislánytól undorodni. Kicsit túlzás ez a felháborodás.
Jó, ha túlzás is, én akkor sem tudom hová tenni. Hogy mindig tukmálja ezt a dolgot másokra. Nem csak rám, onnan tudom, hogy ő maga mesélte, hogy bevonta a pelenkázásba, még ilyen meg olyan rokonát is.
Nekem furcsa, hogy hogy juthat ez egyáltalán az eszébe valakinek.
Én pl. az újkrumplit is kesztyűben pucolom, hogy ne fogja meg a kezem.
20-as vagyok újra
Jaj ez a gumikesztyű :-D Te ezek szerint tényleg komolyan gondolod...
Hány éves vagy kedves Kérdező? Nem rosszindulatból kérdezem, becsszó, de elég fiatalos hevülettel háborogsz :-)
Mint írtam, alapjáraton igazat adok neked, csak ez a gumikesztyű, meg hogy ennyire nagyon felhúzod magad egy ilyen hülyeségen :-) Mondd meg szépen a sógornődnek hogy nem szeretnéd mert undorodsz a kakitól, és ennyi.
Nyilván kezet mosunk pelenkázás után, ha kakis lesz a kezünk ha nem, mert egyrészt pisis biztos hogy lesz mert a pisi mindenhol ott van a pelenkában, másrészt a törlőkendő, krém, mifenét mossuk le a kezünkről. De ilyentől parázni hogy a körmöm alatt galádul megtelepszik a kaki :-)
Egyébként én úgy veszem ki a kakiból a kisfiamat hogy kibontom, letörlöm, megtisztogatom és megyünk egy alvázmosásra is.
Gondolom azért, mert neked nincs gyereked, és ő már régen megbánta, hogy neki van. Szívesen visszaadná a babaruhát, ahogy szokták mondani, de ezt aztán nem lehet.
Egyszerű: állj szépen a sarkadra, és mondd meg neki, hogy ez nem a te dolgod, hanem az övé. Nem csinálod meg és ennyi. Ha pedig nem tud mást, csak szemétkedni veled, akkor nem kell látogatni. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!