Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A nővérem örökké gyűlölni...

A nővérem örökké gyűlölni fog? Hogy lehetne újra jó a kapcsolatunk? Lefeküdtem a párjával.

Figyelt kérdés

Én 18 éves vagyok,ő 27.Mindig számíthattam rá,olyan volt,mint a legjobb barátnőm.Nemrég férjhez ment és elég nagy esemény volt,több száz embert hívtak meg,a ruhákat külföldről hozzatták,minden tökéletes volt.

De még tavaly volt valami köztem és a férje között.Igen,tudom,hogy mit gondoltok rólam,de akkor nem voltak együtt és nem volt hosszú életű a dolog,pár hét volt az egész,de nekem ő volt az első...

Túltettem magam rajta és már egyáltalán nem érdekelt,örültem annak,hogy a nővérem boldog.

Viszont kiderült minden a hétvégén.A testvérem azóta beköltözött egy hotelba,senkinek nem veszi fel a telefont és közölte,hogy a számára nem létezem többet.

Annyira szörnyű ez a helyzet,mert sosem volt közöttünk semmilyen nagyobb veszekedés,mindig egymás biztos pontjai voltunk.

2013. okt. 2. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
77%
Azért az a durva hogy van aki neked az igazat. Mert hogy nem voltak együtt(hány napja? 2? esetleg 3?) de elötte sokáig együtt voltak ergo még szerette a növéred mégha tagadta is vagy szidta(bizonyitja hogy szerette hogy békülés után hozzá ment feleségül) tudod mi vagy te? Egy nagy sz.rdarab egy hányás közepén amit papuccsal szétcsaptak! UNDORITO VAGY!
2013. okt. 3. 14:30
 62/75 anonim ***** válasza:
95%
Nem volt szep, de azert ne hanygoljuk el a harminc koruli uriember szerepet sem, aki a volt szerelme kiskoru szuz hugaval kezdett viszonyt. En is 27 vagyok es eszembe nem jutna 17 eves lanyok szuzesseget elvenni. En a ket eves lanyommal nezek rajzfilmeket, takaritok lekvarfoltokat es eneklem naponta 20-30 szor a bogyo es baboca focimdalat. Amikor pedig krizisbe kerul a kapcsolatunk eletem masik legfontosabb nojevel, akkor nem a kiskoru hugai utan loholok, pedig vannak neki, hanem a kuszobod kapar rozsakkal a fogam kozott.... Szuleid mit szolnak?
2013. okt. 3. 19:03
 63/75 anonim válasza:
63%
az én farkamon nem lógnál kedveske?
2013. okt. 3. 19:41
 64/75 anonim ***** válasza:
100%

A mi kapcsolatunk a húgommal hasonlóan szoros,legjobb barátnők vagyunk,támaszai egymásnak... Ha egy ilyen kiderülne,meghalna bennem valami. Nem tudom,hogy ennyi meg annyi idő múlva mi változna bennem,de így hirtelen azért leginkább hányingerem lenne a látványodtól egy ideig. Megjegyzem,a pasi ritka undorító féreg. Te se vagy jobb,de te legalább a fiatalságodat megemlítheted,mint elég gyenge mentséget.

Kérj tőle bocsánatot,aztán hagyd leülepedni benne a dolgokat. Az idő eldönti majd,hogy meg tud-e bocsátani a nővéred vagy sem. Ja és az sem szépíti a dolhit,hogy akkor épp nem voltak együtt.

2013. okt. 3. 21:15
 65/75 anonim ***** válasza:
20%
Ezen mit kell így megbotránkozni? Mindenki követ el hibákat, ráadásul akkor együtt se voltak. És mivel ilyen hisztisen reagált a nővéred, nem is csodálom, hogy senki nem akarta neki elmondani. Ha velem történne ilyen, mint a nővéreddel, pár napig sokkolna és kész. Bár a bizalmam elveszne.
2013. okt. 3. 23:01
 66/75 anonim ***** válasza:
100%
egy baráti párunk női tagjával ugyanez történt sok-sok évvel ezelőtt...a húga összeszűrte a levet a fiújával...azóta sem járnak össze, csak minimális felületes viszonyuk van...pedig előtte jó kapcsolat volt a 3 lány között-3an vannak lány tesók. Azóta családja van, 3 gyermeke, de ezzel a húgával már sosem állt vissza a régi kapcsolat. neki eltört a bizalom egy életre.
2013. okt. 3. 23:09
 67/75 anonim ***** válasza:
Nem mindenki követ el ilyen hibát!
2013. okt. 3. 23:11
 68/75 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltél azóta a nővéreddel?
2013. okt. 26. 22:15
 69/75 anonim ***** válasza:

Imadkozz hogy a család többi tagja Ne gyuloljon meg.

De szerintem kamu kérdés

2013. nov. 4. 18:39
 70/75 anonim ***** válasza:

most nyílván úgy érzi hogy tönkretetted az életét

ha nagyon-nagyon szeret, úgyis megpróbálja elfelejteni, de ne hidd hogy ez a közeljövőben lesz

2015. jún. 24. 00:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!