A nővérem örökké gyűlölni fog? Hogy lehetne újra jó a kapcsolatunk? Lefeküdtem a párjával.
Én 18 éves vagyok,ő 27.Mindig számíthattam rá,olyan volt,mint a legjobb barátnőm.Nemrég férjhez ment és elég nagy esemény volt,több száz embert hívtak meg,a ruhákat külföldről hozzatták,minden tökéletes volt.
De még tavaly volt valami köztem és a férje között.Igen,tudom,hogy mit gondoltok rólam,de akkor nem voltak együtt és nem volt hosszú életű a dolog,pár hét volt az egész,de nekem ő volt az első...
Túltettem magam rajta és már egyáltalán nem érdekelt,örültem annak,hogy a nővérem boldog.
Viszont kiderült minden a hétvégén.A testvérem azóta beköltözött egy hotelba,senkinek nem veszi fel a telefont és közölte,hogy a számára nem létezem többet.
Annyira szörnyű ez a helyzet,mert sosem volt közöttünk semmilyen nagyobb veszekedés,mindig egymás biztos pontjai voltunk.
Ásnád el magad!
17 évesen egy kb 30-as pasival kefélsz? Aki a nővéred exe? Majd összejönnek és lapítasz, hogy lefeküdtél vele???? Anyád büszke lehet rád!
15-ös te vagy az a 15-ös. "Gyerekek!! Azt írta a kérdező, hogy akkor nem voltak együtt!!:) Szóval nem történt semmi:) Nem tartozik egy felnőtt ember ilyen témában senkinek elszámolással!!"
Neked normális az amit viccből írtam. :D Ezért vagy aberrált - nem érted meg, hogy ez a társadalmi normákkal ellenkezik. Ha egy pár balhézik kibékíteni lehet őket. Testvér frissen szakított párja tabu. Empatikus ember érzi mekkora fájdalmat okozhat ezzel.
18 éves vagyok a nővérem 22. Soha enm volt még barátom, tesomnak már volt 4. Soha..ismétlem SOHA! eszembe nem jutott vna igy özelendi hozzájuk.Én őket mindig ugy ebfogadtam mintha a bátyáim lennének:) Soha nem gondoltam arra hogy "hhuuuhaaa de jo lenne ha megkettyentene" eszembe nem jutna. Ráadásul ez hogy előtte sokáig együtt voltak..hát pff..
volt egy srác akivel lefeküdt tesom(egyetlen egyéjszakása volt de a csávo sokáig csapta neki a szelet) utána jöttem én, honapokig széditett vna a srác(ha hagyom:D) Már csak azértse jöttem volna vele össze mivel tesommal szexelt..:D Egyszer megis mondtam neki.. hogy: Multkor nővéremet füzted, most engem. Következöleg anyával akarsz enyelegni?:) Azota valahogy elkerül mindig..:D
Na ade a lényeget remélem kibirtad ebböl venni. Uhh annyira sjanálom a nővéredet. tesom ilyet tenne velem, szerintem egy világ omlana bennem össze. A pasi nem érdekelne, de az hogy a saját testvérem akivel régebben játszottam imádtuk egymást átvert. HA megis bocsát, ahhoz idő kell, és ha összevesztek ne csodálkozz majd ha ezt vágja a fejedhez.Okkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!