Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A nővérem örökké gyűlölni...

A nővérem örökké gyűlölni fog? Hogy lehetne újra jó a kapcsolatunk? Lefeküdtem a párjával.

Figyelt kérdés

Én 18 éves vagyok,ő 27.Mindig számíthattam rá,olyan volt,mint a legjobb barátnőm.Nemrég férjhez ment és elég nagy esemény volt,több száz embert hívtak meg,a ruhákat külföldről hozzatták,minden tökéletes volt.

De még tavaly volt valami köztem és a férje között.Igen,tudom,hogy mit gondoltok rólam,de akkor nem voltak együtt és nem volt hosszú életű a dolog,pár hét volt az egész,de nekem ő volt az első...

Túltettem magam rajta és már egyáltalán nem érdekelt,örültem annak,hogy a nővérem boldog.

Viszont kiderült minden a hétvégén.A testvérem azóta beköltözött egy hotelba,senkinek nem veszi fel a telefont és közölte,hogy a számára nem létezem többet.

Annyira szörnyű ez a helyzet,mert sosem volt közöttünk semmilyen nagyobb veszekedés,mindig egymás biztos pontjai voltunk.

2013. okt. 2. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
94%
Akkor STOP! Alap, hogy testvér (sőt barát!) exe tabu!!!!!
2013. okt. 2. 14:16
 12/75 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenki stop!! Ha akkor épp nem voltak együtt, akkor nem történt semmi baj!! Egy különálló lánynak (nővér), akivel épp nincsen semmi dolga; egy pasi nem tartozik "elszámolási kötelezettséggel" Én azon akadtam ki, hogy a kérdező nővére kiakadt:S:S"

képzeld már magadat a csaj helyébe te nem akadtál volna ki?

én egyikőjükre sem tudnék többet ránézni. a férjnek még meg is bocsátanék, ha lefeküdt volna egy idegen csajjal amíg szünetel a kapcsolat, de hogy egy családtaggal, az már válóok. kérdező te pedig megérdemelnéd, hogy a testvéred ne álljon többet veled szóba. nincs elég férfi a földön? pont a testvéredé kellett?

2013. okt. 2. 14:27
 13/75 anonim ***** válasza:
98%

"közölte,hogy a számára nem létezem többet. "

Ne csodálkozz rajta. Az is undorító, ha az ember a barátnőjének a pasijával kavar, ha van köztük valami, ha nincs. A testvér exével lenni meg egyenesen gyomorforgató. Nem is értem, hogy tehettél ilyet.

Szerintem tesódtól ha mást nem sms-ben kérj bocsánatot, és kérd meg rá, hogy hívjon ha már szóba tud állni veled.

Soha többet nem fog megbízni benned, és a régi idillnek vége, amikor is "legjobb barátnők" voltatok. Ezt elrontottad de nagyon.

2013. okt. 2. 14:28
 14/75 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyében biztos nem állnék veled szóba jópár évig....
2013. okt. 2. 14:41
 15/75 anonim ***** válasza:
38%
Gyerekek!! Azt írta a kérdező, hogy akkor nem voltak együtt!!:) Szóval nem történt semmi:) Nem tartozik egy felnőtt ember ilyen témában senkinek elszámolással!! Se a 18 éves csajszi, sem pedig a srác. És nem lett az hazudva gondolom a 27 éves csajnak, hogy nem feküdtek le. Mégegyszer mondom, nem voltak együtt. Nagyon minimálisan lehet, hogy kiakadtam volna, ezt nem tudom, még nem voltam ilyen szituációban; de különben meg mi az, h családtag exe tabu? És mi van, hogyha- ez most csak egy példa - hogyha pl pont az a pasi lett a fiatalabb csajnak teremtve, csak magától nem járt olyan társaságba a fiatalabb, ahol azt a pasit, akit neki szántak, magától megismerte volna; és pl nővérére volt szükség, hogy behozza az ő életébe? Szóval ha pl csak azért kellett a nővérnek összejönnie a sráccal, bár nem ő a párja, hogy "közvetíthesse" a húgának. És különbenis, akkor még nem voltak újból együtt a nővér meg a pasi, és ki gondolta még akkor, hogy újra össze fognak jönni. És a húg meg a pasi nem hazudtak neki, csak nem osztottak meg vele valamit, ami az ő dolguk volt (húgé és pasié) és nem is gondolták, hogy esetleg a nővérnek ez számít. A pasi és a nővér szeretik egymást, akkor minek rágódjanak a múlton, meg minek bűnhődjön a pasi, vagy akár a húg, amikor "nem szúrták hátba", mert nem is voltak együtt.
2013. okt. 2. 14:50
 16/75 anonim ***** válasza:
100%

Hogy csak a kérdéseidre válaszoljak:

Ha gyűlölni nem is fog örökké, de valószínűleg megbocsájtani sohasem fog. Ergo sosem lesz újra jó a kapcsolatotok. Törődj bele. Elkúrtad. Szó szerint...

2013. okt. 2. 14:51
 17/75 anonim ***** válasza:
69%
Megérte a nővéred férjének a farkán lovagolni?
2013. okt. 2. 14:52
 18/75 anonim ***** válasza:
100%

Azért a pasi sem semmi!

Mi volt a szitu? Szakítottak nővéreddel, és te őt kezdted vigasztalni, nem a nővéredet? Nm lehet, hogy a srác csak így "akart bosszút állni" tesódon?

És hogy derült ki?

2013. okt. 2. 14:55
 19/75 anonim ***** válasza:
86%

Hát gratulálok, 16-os válaszoló, hogy neked ez belefér és számodra ez megbocsátható!

Kérdező! Erre nincs mit írni! A legjobb lenne, ha most békén hagynád egy ideig. Ne írj rá, ne hívd fel.

Undorító amit tetettek!

2013. okt. 2. 15:01
 20/75 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem én is kiakadnék rád a nővéred helyében ! Az nem mentség ,hogy akkor nem voltak együtt ! Jól írta valaki ,hogy testvér ;barát /barátnő párja tabu !!! Te sem lehetsz egy ma született bárány kérdező ... bizonyára már korábban is tetszett neked a leendő sógorod :/ !!!
2013. okt. 2. 15:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!