A nővérem örökké gyűlölni fog? Hogy lehetne újra jó a kapcsolatunk? Lefeküdtem a párjával.
Én 18 éves vagyok,ő 27.Mindig számíthattam rá,olyan volt,mint a legjobb barátnőm.Nemrég férjhez ment és elég nagy esemény volt,több száz embert hívtak meg,a ruhákat külföldről hozzatták,minden tökéletes volt.
De még tavaly volt valami köztem és a férje között.Igen,tudom,hogy mit gondoltok rólam,de akkor nem voltak együtt és nem volt hosszú életű a dolog,pár hét volt az egész,de nekem ő volt az első...
Túltettem magam rajta és már egyáltalán nem érdekelt,örültem annak,hogy a nővérem boldog.
Viszont kiderült minden a hétvégén.A testvérem azóta beköltözött egy hotelba,senkinek nem veszi fel a telefont és közölte,hogy a számára nem létezem többet.
Annyira szörnyű ez a helyzet,mert sosem volt közöttünk semmilyen nagyobb veszekedés,mindig egymás biztos pontjai voltunk.
"Mindenki stop!! Ha akkor épp nem voltak együtt, akkor nem történt semmi baj!! Egy különálló lánynak (nővér), akivel épp nincsen semmi dolga; egy pasi nem tartozik "elszámolási kötelezettséggel" Én azon akadtam ki, hogy a kérdező nővére kiakadt:S:S"
képzeld már magadat a csaj helyébe te nem akadtál volna ki?
én egyikőjükre sem tudnék többet ránézni. a férjnek még meg is bocsátanék, ha lefeküdt volna egy idegen csajjal amíg szünetel a kapcsolat, de hogy egy családtaggal, az már válóok. kérdező te pedig megérdemelnéd, hogy a testvéred ne álljon többet veled szóba. nincs elég férfi a földön? pont a testvéredé kellett?
"közölte,hogy a számára nem létezem többet. "
Ne csodálkozz rajta. Az is undorító, ha az ember a barátnőjének a pasijával kavar, ha van köztük valami, ha nincs. A testvér exével lenni meg egyenesen gyomorforgató. Nem is értem, hogy tehettél ilyet.
Szerintem tesódtól ha mást nem sms-ben kérj bocsánatot, és kérd meg rá, hogy hívjon ha már szóba tud állni veled.
Soha többet nem fog megbízni benned, és a régi idillnek vége, amikor is "legjobb barátnők" voltatok. Ezt elrontottad de nagyon.
Hogy csak a kérdéseidre válaszoljak:
Ha gyűlölni nem is fog örökké, de valószínűleg megbocsájtani sohasem fog. Ergo sosem lesz újra jó a kapcsolatotok. Törődj bele. Elkúrtad. Szó szerint...
Azért a pasi sem semmi!
Mi volt a szitu? Szakítottak nővéreddel, és te őt kezdted vigasztalni, nem a nővéredet? Nm lehet, hogy a srác csak így "akart bosszút állni" tesódon?
És hogy derült ki?
Hát gratulálok, 16-os válaszoló, hogy neked ez belefér és számodra ez megbocsátható!
Kérdező! Erre nincs mit írni! A legjobb lenne, ha most békén hagynád egy ideig. Ne írj rá, ne hívd fel.
Undorító amit tetettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!