Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A nővérem örökké gyűlölni...

A nővérem örökké gyűlölni fog? Hogy lehetne újra jó a kapcsolatunk? Lefeküdtem a párjával.

Figyelt kérdés

Én 18 éves vagyok,ő 27.Mindig számíthattam rá,olyan volt,mint a legjobb barátnőm.Nemrég férjhez ment és elég nagy esemény volt,több száz embert hívtak meg,a ruhákat külföldről hozzatták,minden tökéletes volt.

De még tavaly volt valami köztem és a férje között.Igen,tudom,hogy mit gondoltok rólam,de akkor nem voltak együtt és nem volt hosszú életű a dolog,pár hét volt az egész,de nekem ő volt az első...

Túltettem magam rajta és már egyáltalán nem érdekelt,örültem annak,hogy a nővérem boldog.

Viszont kiderült minden a hétvégén.A testvérem azóta beköltözött egy hotelba,senkinek nem veszi fel a telefont és közölte,hogy a számára nem létezem többet.

Annyira szörnyű ez a helyzet,mert sosem volt közöttünk semmilyen nagyobb veszekedés,mindig egymás biztos pontjai voltunk.

2013. okt. 2. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi a hibákért de ugy felidegesitett hogy siettem:)
2013. okt. 2. 16:54
 52/75 anonim ***** válasza:
58%
Állj a tükör elé és köpd le magad!
2013. okt. 2. 17:51
 53/75 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem meg egyátalán nem vagy rossz ember, csak fiatal, és naív. Jó nagy kakiba kerültél, és tényleg jobb lett volna, ha ez a büdös életben nem derül ki. Most már tudod, hogy az a titok, amiről egynél több ember tud, nem titok.

Szegény tesódnak meg most borzasztó lehet, nem tehetsz mást, mint megvárni amíg egyszer megbocsát. Drukkolok neked!

2013. okt. 2. 18:05
 54/75 anonim ***** válasza:
100%
Van jó oldala is a dolognak. A nővéred így legalább rájött, hogy milyen megbízhatatlan a pasija. Jó, hogy most derült ki, és nem később. Így még találhat normális pasit.
2013. okt. 2. 18:14
 55/75 anonim ***** válasza:
26%
Ettől még nem vagy qrva. Ne bánkódjál.
2013. okt. 2. 19:45
 56/75 anonim ***** válasza:
64%
Sosem tudnék ilyet tenni sem a testvéremmel sem a barátnőimmel. Örökké a homlokodra égett a ribi felirat, úgy hogy cseszheted. Szegény nővéred.
2013. okt. 2. 19:50
 57/75 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos bármennyire is próbállak, nem tudlak megérteni.

Ép ésszel fel nem fogom, mi járhatott mindkettőtök fejében, amikor lefeküdtetek és hetekig enyelegtetek egymással. Most komolyan, egyikőtöknek sem fordult meg a fejében, hogy ezzel mekkora fájdalmat okoztok majd a nővérednek? Ez egyszerűen hihetetlen számomra.

Ne haragudj, ezek után én nem tudnék a szemedbe nézni, nem lennék képes beszélgetni veled , megölelni, rád mosolyogni, de még kevésbe megbocsátani és megbízni.

Úgy gondolom megkaptad a legméltóbb büntetésed a tettedért ; elvesztetted a testvéredet, és ha netalántán visszakapod, már semmi sem lesz a régi.

2013. okt. 2. 21:07
 58/75 anonim válasza:
90%

Valószínűleg ha ilyet tudtál csinálni a nővéreddel akkor nem is szereted annyira én ha ilyet barmikor csinálnék vagy megközelítőleg egy ilyen hülyeséget (aminek az esélye egyenlő a 0-val) akkor legalább bevallanám a nővéremnek mert nem tudnék a szemébe nézni vagy akár bűntudat nélkül hozzászólni aki meg azt mondja hogy kár hogy kiderült hát nem mondd igazat mert hát akkor leélnéd a nővéred mellett az életed miközben nem tudsz megszabadulni a bűntudattal ami egyre nő azzal hogy eltitkolod és ha már tényleg képes voltál még egy esküvőn át is eltitkolni előle akkor biztos hogy nem szereted eléggé:/ amúgy meg jövőre nézve én a helyedben nem feküdnék le valakivel aki nem az hogy a nővéred volt barátja mert szerintem ha tényleg ő lenne az igazi és nem járt volna sokáig a nővéreddel aki nem mellesleg túltette volna magát a pasin és megkérdezed tőle ja és 1 hétnél talán több időt töltesz el a pasival mielőtt lefekszel (már akkor sem történt volna meg ez a szituáció ha több időt töltesz a pasival mint barátként ismétlem csak barátként mert akkor kiderítetted volna hogy milyen hülye:/ ahogy azt is hogy héé azért egy ideig a tesómmal volt talán nem épp vele kéne lefeküdni főleg hogy nagy "egy hetes" szerelmetek volt.Szóval szerintem meg kéne változnod

1.ne feküdj le minden hülyével

2.ne titkolj el fontos dolgokat a számodra fontos emberek elől egyszer úgyis rájönnek de nem mindegy hogy előbb vagy utóbb és az sem hogy kitől:/

3.válogasd meg a barátaidat akikben megbízol és titkokat mondasz el nekik

4.reménykedj hogy a tesód ezerszer jobb nálad és egy idő után megbocsájt majd neked ami biztos nem valami hamar lesz mert jogosan akadt ki azt viszont ne várd ha meg is bocsájtana egyszer hogy a kapcsolatotok olyan legyen mint régen mikor megbiztatok egymásban mert már elrontottad a kapcsolatotokat :( nem mindent tud az ember helyrehozni ha megbánta akkor sem:( de sok sikert hogy helyre állítsd az életed:)

2013. okt. 2. 22:04
 59/75 anonim ***** válasza:
50%
örülhetsz, ha a nővéred nem lesz öngyilkos. undorító amit műveltetek.
2013. okt. 2. 22:20
 60/75 anonim ***** válasza:
87%
Te gyerek ez szánalom a négyzeten,alapjáraton nem gondoltál bele hogy ez TILOS?!Az hogy akkor nem voltak eggyütt az nem azt jelenti hogy rögtön bekell elé térdelned...Szerintem te még bőven nem gondoltál ennek a tettnek a súlyába,az biztos!De neked ez hogy jött hogy ő most majd jól megpattint és nem tudódik ki?!vagy hogy volt ez a szituáció mikor a "lényegre" sor került?!Erre nagyon kiváncsi lennék.Amúgy ne csodálkozz ha nem áll veled szóba a nővéred ebben az életben..
2013. okt. 3. 03:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!