Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A nővérem örökké gyűlölni...

A nővérem örökké gyűlölni fog? Hogy lehetne újra jó a kapcsolatunk? Lefeküdtem a párjával.

Figyelt kérdés

Én 18 éves vagyok,ő 27.Mindig számíthattam rá,olyan volt,mint a legjobb barátnőm.Nemrég férjhez ment és elég nagy esemény volt,több száz embert hívtak meg,a ruhákat külföldről hozzatták,minden tökéletes volt.

De még tavaly volt valami köztem és a férje között.Igen,tudom,hogy mit gondoltok rólam,de akkor nem voltak együtt és nem volt hosszú életű a dolog,pár hét volt az egész,de nekem ő volt az első...

Túltettem magam rajta és már egyáltalán nem érdekelt,örültem annak,hogy a nővérem boldog.

Viszont kiderült minden a hétvégén.A testvérem azóta beköltözött egy hotelba,senkinek nem veszi fel a telefont és közölte,hogy a számára nem létezem többet.

Annyira szörnyű ez a helyzet,mert sosem volt közöttünk semmilyen nagyobb veszekedés,mindig egymás biztos pontjai voltunk.

2013. okt. 2. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
100%

"pár hét volt az egész"

Nem kérdezted meg a nővéred, hogy mit szólna, ha járnál a pasival. Nem is mondtad neki, hogy figyu, ez van. Titkolóztál. Tehát te is tudtad, hogy rossz dolog, amit teszel, hogy normális ember igenis lát ebben kivetnivalót.

2013. okt. 2. 15:04
 22/75 anonim ***** válasza:
90%

Én csak egy kérdést tennék fel: Ha tényleg nem kellene ezen a nővérnek problémázni, mert akkor épp nem voltak együtt, akkor miért kellett titokban tartani? Na ugye!!!??? Mindenki érzi, hogy ez szemétség volt a hugica és a pasi részéről is.

Én annyit tudnék neked tanácsolni kedves kérdező, hogy hagyd a tesódat most gondolkodni, hadd legyen túl az első sokkon. Ezt az egészet először a férjével kell tisztáznia, majd veled... Ne siettess semmit, ne ronts még jobban a helyzeten!!!

2013. okt. 2. 15:12
 23/75 anonim ***** válasza:
25%
Talán mert a húg meg a srác nem akarták, hogy fájjon a nővérnek az ő szempontjából nem is lényeges dolog?
2013. okt. 2. 15:16
 24/75 anonim ***** válasza:
29%
*Jó,lényeges,de nem annyira.
2013. okt. 2. 15:17
 25/75 anonim ***** válasza:
97%
becsület 0, nem tudom miért lepődök még meg ilyen dolgokon
2013. okt. 2. 15:17
 26/75 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarták, hogy fájjon a nővérnek, ezért titkolták??? Hát épp ezért meg sem kellett volna tenniük!!!
2013. okt. 2. 15:21
 27/75 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy, kérdező, tényleg, hogy tudta meg a nővéred?
2013. okt. 2. 15:21
 28/75 anonim ***** válasza:
100%

"Mindig számíthattam rá,olyan volt,mint a legjobb barátnőm."

Gratulálok, szépen megháláltad, hogy jó nővéred volt. Én sem bocsátanám meg soha. Becsaptad, és hátba döfted a testvéredet, csodálkozol, hogy látni sem bír? Ezek után jogosan érezhetné, hogy SOHA, SENKIBEN nem mer megbízni, mert ha a saját húgától ezt kapta, mit várhat idegen emberektől? Nem csodálkoznék, ha évekig, vagy véglegesen feléd sem nézne.

2013. okt. 2. 15:23
 29/75 anonim ***** válasza:
10%

"Nem akarták, hogy fájjon a nővérnek, ezért titkolták??? Hát épp ezért meg sem kellett volna tenniük!!!"

De nem voltak együtt, akkor talán az ő gondolkodásukban fölösleges is lett volna megemlíteni neki. Nem mindenki ugyanúgy gondolkodik; és lehet nem tudták, hogy ez ha majd időközben derül ki esetleg fájni fog a nővérnek / egyáltalán nem is gondolták, hogy tudni fogja (meg ha tudni fogja, olyan rosszul érinti).

2013. okt. 2. 15:23
 30/75 anonim ***** válasza:
100%

"lehet nem tudták, hogy ez ha majd időközben derül ki esetleg fájni fog a nővérnek / egyáltalán nem is gondolták, hogy tudni fogja (meg ha tudni fogja, olyan rosszul érinti)"

Senki nem TUDJA, hogy a másik hogy fog reagálni akármire. Erre való az empátia. Hogy belegondolok, hogy lehet, hogy nem fájna neki, de lehet, hogy igen. Minimális emberség.

2013. okt. 2. 15:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!