Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Lefeküdtem a mostorhatestvérem...

Lefeküdtem a mostorhatestvéremmel! A szüleink összeakarnak házasodni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A szüleim 4 éve váltak el ez miatt a nő miatt. Én Apukámmal éltem mert Anya lemondott rólam konkrétan. Van egy fia és idősebb nálam egy évvel. Még régebben rajta kaptam, hogy leskelődött utánam a fürdőszobában. És mindig dicsérgetett. A születésnapi partyján lefeküdtünk. Azóta nem bírok ránézni és ő többet akar. Nem merném elmondani Apának, de eléggé erőszakos lett. Annyira szégyellem magam. Apu úgy tudja és a barátnője is, hogy szűz vagyok!

17/L

2013. júl. 22. 01:52
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Nos, a legjobb amit tehetsz az hogy szépen leültök és megbeszélitek a dolgot. Nem kell semmit sem szégyellned a szüleid elől. Legfeljebb tartotok egy családi orgiát.
2013. júl. 22. 01:59
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

Hát úgy az esetek 80%-ában ez van, ha ellenkező nemű mostoha tesók kerülnek közel egymáshoz. Szóval én a szüleid helyében nem csinálnék akkora perpatvart belőle.

De a feszült hangulatot amit most generáltál ezzel, gondolok itt arra, hogy mikor a tesód haza hozza majd a nőit és nem érint kellemesen, na az egy ciki helyzet lesz, de hát ez van.

Mondjuk ha most meg nem akarsz tőle semmit akkor minek feküdtél le vele? Ez ellentmond minden emberi és háziállati logikának.

2013. júl. 22. 05:56
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem dugjatok tovább.
2013. júl. 22. 06:21
 4/9 anonim válasza:
5%

Leskelődésért mifelénk tollbetéttel kiszúrják az ember szemét, akkor is ha rokonod. Börtönt kaphat azért mert hagyta. Ha kiderült akkor a fiút megerőszakolják és beleélveznek börtön helyett a rendőrörsön, vagy megerőszakoltatják. Majdnem 50 ilyen eset volt a kollégiumunkban, volt hogy már be sem vitték, a rendőr ott kikapcsolta az övét és megerőszakolta a fiút, akkor is ha a lány akarta, azért mert hagyta. A fiút akasztják oda.

A másik, hogy azért mert nem vagy szűz pszichiátria jár, ahol megfigyelik a szagodat, ha nagyon erős, akkor hátralevő életedet ott töltöd, mert lebomolhat mások agya tőle (tényleg!!!).

Mifelénk ha valaki valakivel lefekszik, akkor rendőrt is hív, hogy feljegyezze, hogy kivel vesztette el a szüzességét, azaz, hogy nem kurvult.

Testnevelés órán is ha elestek, mindig jött a rendőr, hogy felírja, hogy miért szakadt el a szűzhártyája.

Amúgy minden lány szűz a sulikban, ha nem akkor rúgják.

Nem dug senki, és dugásért börtön jár vagy a fentiek.

Nem tudom TESCO-ban vagy AUCHAN-ban nyúltál-e már óvszerért, volt hogy láttunk ilyet, rendőr érkezett azonnal, a helyszínt már nem hagyhatta el és összeverték,

a fogát is keverték mindet. Ha lány nyúl érte nem tudom mi van. Tőlem lefoglalta a rendőr iskola közelében, arra

laktam, azóta sincs nálam ilyesmi.

2013. júl. 22. 07:00
 5/9 anonim ***** válasza:
41%

ez tuti kamu!!!

pár hete rengeteg családi szexes kérdés lett, unalmas már a téma...vhol máshol éld ki magad és a vágyaidat!

2013. júl. 22. 09:21
 6/9 anonim ***** válasza:
De miért feküdtél le vele, pláne minek adtad oda neki a szüzességedet, ha nem is érzel iránta semmit. Ez nekem nagyon fura...
2013. júl. 22. 09:54
 7/9 anonim válasza:
32%
Feküdj le vele mégegyszer és még ha gondolod az anyáddal is:D
2013. júl. 23. 11:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Ismertem ilyen storyt - sajnos elég közelről.

A lány húzódozott, de nem nagyon tett semmit, aztán megszokta, aztán meg házasság lett a dologból.

2013. júl. 25. 07:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Már elég nagy vagy, hogy dugj fiúkkal, úgyhogy nincs okod szégyenkezni. Örülj neki és legyél rá büszke. A fiúnak meg mond meg, hogy nem akarsz vele többet, mert valami sárgás folyik a nunnádból és szemölcsök is kezdenek nőni. Talán békén hagy.

De én a helyedben megtartanám dugópajtásnak, bár ha esetleg undorodsz már tőle, akkor küld el a francba. Ha meg megfenyeget, hogy bevall mindent, akkor:

1. úgysem mondja el a szüleiteknek

2. tagadd le

2013. szept. 7. 22:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!