Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 éve élek házasságban, mára a kapcsolatunk teljesen kihűlt. Szerintetek mit csináljak menjek vagy maradjak?
Kicsik a gyerekek?
Milyen együttlétre vágysz velük pontosan?
Mik a körülményeitek, hogy tudnátok megoldani a szétköltözést?
Szerintem beszéljetek meg egy olyan életközösséget - ha jó a viszony a feleségeddel -, amiben külön lakrészetek van (legalább saját hálószoba és fürdőszoba) -, mégis ott lehetsz a gyerekekkel a hét több napján, amennyit igényled.
Majd a válaszod függvényében pontosabb ötleteket adok még.
Egyébként szerintem együttélésnél is kéne ennyi magántér.
Nézd, a szerelem, a nagy lánglobogás elmúlik. Jó esetben a helyébe költözik a szeretet, megbecsülés, tisztelet. Válni csak a legvégső esetben, ha van gyerek.
Párterápia jó volna, de ha te eldöntötted, hogy uncsi az asszony, ciki a gyerek, te mégsem akarsz felnőttesdit játszani, te visszavágysz a tizenéves csajozós korszakba, akkor úgysem tud senki tenni ez ellen; vagy ha nagyon magányos vagy, mert az asszony ráterekedett a gyerekire, és kirekesztett mindenből.
Tegyük fel, hogy elválsz:
Ott marad két kisgyerek, akiknek tönkreteszed a személyiségét, és mivel nagyon kicsik, alapjaiban. Valószínűleg az anyjuknál helyezik el őket, láthatnak téged X hetente és nyaranként X időre.
Te magad közben közben szinte biztosan beszívsz egy hasonló embert, mint a nejed volt, vagy egy anyu-kettőt, és újra beleesel ugyanebbe a csapdába. Esetleg beszívsz egy olyan taposós hisztérikát, aki nem szül gyereket, de a vért is kiszívja belőled, és úgyszólván a csontaidat is elporlasztja.
Aztán megvénülsz, és ott lesz a két felnőtt gyereked, akik gyűlölnek, mert nem voltál az apjuk.
Mondd, kell ez neked?
Beszélgess a nejeddel. Mondd el neki, hogy mi bánt, kérdezd meg, hogy mi bánt. A család nem anyuka plusz a gyerekekből áll, haenm apa-anya és a gyerek/ek/ből.
Beszélgess, ha nem megy, párterápia, és csak akkor add fel, ha már minden kötél szakadt.
Ugyan ebben a helyzetben vagyok én is, csak nálunk 1 gyermek van.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!