A nővérem örökké gyűlölni fog? Hogy lehetne újra jó a kapcsolatunk? Lefeküdtem a párjával.
Én 18 éves vagyok,ő 27.Mindig számíthattam rá,olyan volt,mint a legjobb barátnőm.Nemrég férjhez ment és elég nagy esemény volt,több száz embert hívtak meg,a ruhákat külföldről hozzatták,minden tökéletes volt.
De még tavaly volt valami köztem és a férje között.Igen,tudom,hogy mit gondoltok rólam,de akkor nem voltak együtt és nem volt hosszú életű a dolog,pár hét volt az egész,de nekem ő volt az első...
Túltettem magam rajta és már egyáltalán nem érdekelt,örültem annak,hogy a nővérem boldog.
Viszont kiderült minden a hétvégén.A testvérem azóta beköltözött egy hotelba,senkinek nem veszi fel a telefont és közölte,hogy a számára nem létezem többet.
Annyira szörnyű ez a helyzet,mert sosem volt közöttünk semmilyen nagyobb veszekedés,mindig egymás biztos pontjai voltunk.
Az most lényegtelen,hogy derült ki.Sajnos megtörtént,pedig nem így tervezte egyikünk sem.
Nem azért tettem,mert "nem volt más a közelben".Nem másztam rá,csak úgy kialakult vagy nem is tudom.
Azért nem mondtam el a nővéremnek,mert nem akartam megbántani,akkor amúgy is rossz passzban volt.
15:48
Együtt voltak sokáig,de szakítottak és akkor pár hétig találkozgattunk és közel kerültünk egymáshoz.Utána újra összejöttek,összeköltöztek és azóta semmi komoly nem volt.
"és azóta semmi komoly nem volt."
semmi komoly nem volt, vagy SEMMI nem volt?
Sajnálom szegény nővéredet, mert most 2 világ is összeomlott benne: a férfi, akit szeret és megbízott benne, és a testvére, akit szeret és megbízott benne. Mindhiába.
A tesóm pasijával akkor sem jönnék össze, ha 5 éve nem is beszéltek. Vagy ha nagyon komoly lenne, akkor előbb a beleegyezését kérném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!