Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A nővérem örökké gyűlölni...

A nővérem örökké gyűlölni fog? Hogy lehetne újra jó a kapcsolatunk? Lefeküdtem a párjával.

Figyelt kérdés

Én 18 éves vagyok,ő 27.Mindig számíthattam rá,olyan volt,mint a legjobb barátnőm.Nemrég férjhez ment és elég nagy esemény volt,több száz embert hívtak meg,a ruhákat külföldről hozzatták,minden tökéletes volt.

De még tavaly volt valami köztem és a férje között.Igen,tudom,hogy mit gondoltok rólam,de akkor nem voltak együtt és nem volt hosszú életű a dolog,pár hét volt az egész,de nekem ő volt az első...

Túltettem magam rajta és már egyáltalán nem érdekelt,örültem annak,hogy a nővérem boldog.

Viszont kiderült minden a hétvégén.A testvérem azóta beköltözött egy hotelba,senkinek nem veszi fel a telefont és közölte,hogy a számára nem létezem többet.

Annyira szörnyű ez a helyzet,mert sosem volt közöttünk semmilyen nagyobb veszekedés,mindig egymás biztos pontjai voltunk.

2013. okt. 2. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
15%
Mi van, ha ez nekik nem jutott eszükbe? Nem mindenkinek ugyanúgy jár az agya!! Ezért nem kéne elítélni a kérdezőt. Nem ártott senki senkinek, pláne nem szándékosan most ebben a helyzetben.
2013. okt. 2. 15:41
 32/75 anonim ***** válasza:
16%
Plusz a tudatlanság szerintem nem egyenlő a rosszal. Nem direkt volt ez a megbántás, és nem is csináltak semmi rosszat.
2013. okt. 2. 15:44
 33/75 anonim ***** válasza:
86%
Ezt nem teljesen értem. Azt írtad akkor nem voltak együtt amikor te lefeküdtél vele. Akkor te voltál a nővéred férjével előbb vagy, a pasi járt a nővéreddel,aztán szakítottak lefeküdt veled és utána újra összejött a nővéreddel? Ha együtt lettek volna akkor értem hogy mért lenne dühös, de hát ha úgy volt hogy szakítottak akkor nem tudhattad hogy újra össze jönnek.Persze azért megkérdezheted volna a nővéred hogyha annyira fontos neked.
2013. okt. 2. 15:48
 34/75 anonim ***** válasza:
76%
De igen ... ha nem is szándékosan ,de ártott !!! Én nem értem meg őt ! Ha nekem a testvérem tenne ilyet mélységesen csalódnék benne !!! Lehet te véded őt ,de erre akkor sincs mentség ... Ha én a nővére helyében lennék ,a családi béke miatt idővel valahogy alakítanám a viszonyokat ,amit tett elfeledni nem tudnám ,megpróbálnék együtt élni a történtekkel ... de ahhoz idő kell ... Az viszont tény ,semmi nem lenne már ugyanaz ,mint azelőtt !!!
2013. okt. 2. 15:48
 35/75 A kérdező kommentje:

Az most lényegtelen,hogy derült ki.Sajnos megtörtént,pedig nem így tervezte egyikünk sem.

Nem azért tettem,mert "nem volt más a közelben".Nem másztam rá,csak úgy kialakult vagy nem is tudom.

Azért nem mondtam el a nővéremnek,mert nem akartam megbántani,akkor amúgy is rossz passzban volt.

2013. okt. 2. 15:49
 36/75 A kérdező kommentje:

15:48

Együtt voltak sokáig,de szakítottak és akkor pár hétig találkozgattunk és közel kerültünk egymáshoz.Utána újra összejöttek,összeköltöztek és azóta semmi komoly nem volt.

2013. okt. 2. 15:52
 37/75 anonim ***** válasza:
18%
Büszke lehetsz magadra! Egy utolsó.... vagy!!!
2013. okt. 2. 15:56
 38/75 anonim ***** válasza:
100%
De mégis!! Ki mondta el a nővérednek? Ez hozzá tartozik a történethez, ha más a szitu, máshogy reagál. Pl tovább haragszik, hogyha vki röhögve közli; meg hát számít az is, hogy kitől tudhatta meg. Pl másik ismerőstől esetleg, szóval ez még hozzá tartozik a kérdésedhez, hogy meddig fog utálni. A kérdést most nem szó szerint írtam le.
2013. okt. 2. 15:58
 39/75 anonim ***** válasza:
100%

"és azóta semmi komoly nem volt."

semmi komoly nem volt, vagy SEMMI nem volt?

Sajnálom szegény nővéredet, mert most 2 világ is összeomlott benne: a férfi, akit szeret és megbízott benne, és a testvére, akit szeret és megbízott benne. Mindhiába.

A tesóm pasijával akkor sem jönnék össze, ha 5 éve nem is beszéltek. Vagy ha nagyon komoly lenne, akkor előbb a beleegyezését kérném.

2013. okt. 2. 16:00
 40/75 anonim ***** válasza:
6%
De amúgy elvileg létezik a sors, és ez csak példa volt. Most jöttem rá, hogy lehet amit írtál, máshogy is értelmezni.
2013. okt. 2. 16:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!