Keresztapám mindent kérdezés nélkül megvesz nekem, ezért nem igazán tudok érvényesülni az életben. Hogyan "állítsam le"?
Hat, ha egy par ezressel tobb van neked a kelletenel ami "felesleges", akk ram is mindig szamithatsz:D
Komolyra forditva: Sok sikert a leendo vallalkozasodhoz:)
Jaj Kérdező, én úgy irigyellek! :)
Szerintem azért gondolkodsz így, mert soha nem volt anyagi problémád. Hidd el, hogy a többség (köztük én is) ezt egy csodának élné meg, ha most az ölébe hullana. Szerencsés ember vagy, örülj annak, hogy csak úgy kapsz egy lakást és egy kocsit. Nekem egyik se lesz soha az életben.
A kérdésedre válaszolva, kedvesen és őszintén mondd el a keresztapádnak, amit itt leírtál, és ha jófej, meg fogja érteni. Márpedig elég jófejnek tűnik. Ha esetleg a továbbiakban még mindig szeretne lakást venni valakinek, akkor én megadom az elérhetőségemet! :D
24/L
Hat, sok sikert hozza:)
..es, tenyleg oszinten mondom: soha ne is legyenek anyagi gondjaid, mert en tudom mi az es nem igazan kivanom senkinek:(
Ha megvolt a beszelgetes, azert legyszi szamolj mar be a fejlemenyekrol. Gondolom most mar sokunkat erdekelne h jo tanacsokat adtunk-e:)
10-ES V OK.
Arra azért figyelj oda,hogy a fejlett nyugati országokban,a gyárak,jól menő vállalkozásokat nem a mostani tulajok indították ! Hanem 99% leszármazottól került valami úton módon a mai tulajokhoz. Miért létfontosságú dolog az számodra ,hogy te a 0-ából saját magad egyedül hozz létre,valamit. Kicsit furának tartom a felfogásod /ne érts félre ,nem megbántani akarlak / pl: hajléktalan szállós ügy is ezt támassza alá. Ha ott dolgoztál akkor neked kell legjobban tudni,hogy azok az emberek szinte mind,megköszönheti magának a sorsát. Ki így ki úgy.
Orulok h sikerult megbeszelnetek a dolgokat, es latom megfogadtad a tanacsainkat is:)
Oszinten kivanok Neked sok sikert a vallalkozasodhoz es meg amit el akarsz erni az eletben:)
Sajna tapasztalataim szerint keves olyan ember van aki tele van penzel es megsincs elszallva magatol, a legtobbjuk a foldre se lepne le ha nem lenne muszaj, raadasul sokan lenezik a szegenyeket:(
Te (ahogy olvasom a soraidat) szerencsere nem ilyen vagy, megerdemled h elerd amit szeretnel. Legyel tovabbra is ilyen szereny, segitsd tovabbra is a hajlektalanokat (persze csak aki megerdemli:))
Na mind1, nem pedalozni akartam v ilyesmi, ez tavol all tolem, csak oszinten leirtam a velemenyemet! Bocsi ha esetleg hosszura sikerult;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!