A tesóm kérdezés nélkül megeszi más kajáját stb. Mi lesz így vele kollégiumban?
Szeptembertől kollégista lenne a tesóm. viszont a hűtőből kérdezés nélkül kieszik mindent. ha veszek pl. 1 csomag túrórudit a saját pénzemből és berakom a hűtőbe, automatikusan befalja, meg se kérdezi hogy azt anya vette-e vagy ha nem, megkínálom-e.
hangoskodással is gond van. pl. ha neki olyan kedve van, hajnali fél3-kor teljes hangerőn elkezdi bömböltetni a zenét. anyámék persze szólnak neki, de egy aggresszív k.csög és még képes lenne nekik is menni (engem már többször elvert, meg fenyegetőzött hogy tönkreteszi a cuccaim ha beleszólok a dolgaiba).
mindig reggelre hagyja a fürdést, és másfél órákat van bent, nincs tekintettel senkire.
meddig fogja ez húzni a koliban? nem hiszem hogy mindenki így tűrné a dolgait.
Szerintem 2 hét után lecsapja valaki.
Utána jófiú lesz :)
Majd ott rendre tanítják. A közösség ereje majd megmutatja neki, hogy ott vagy beáll a sorba, vagy minden nap laposra verik, meg ők is elveszik a kajáját, stb.
Hazaköltözni pedig nem fog, mert naponta utazni oda-vissza, túlságosan fárasztó, inkább beleszokik a rendbe.
mondjuk annyit nem is tudna utazgatni mert az ország másik végébe akar menni
albérletre meg nincs pénz
nekem férjem volt ilyen.. koliba került ott még jobban "kiskirály lett". Aki behódolt neki(k) azt nem verték meg, aki nem azt meg igen :D
Persze azóta "felnőtt" és már nem viselkedik így, pláne mióta gyerekünk született. Viszont sokat mesélt ezekről az éveiről és a sok hülyeségeikről, amiket csináltak... ő kb annyit válaszolna erre: "Mi lesz vele így? Ha jól csinálja, akkor lesz 4 atomjó éve":D
de látod kedves kérdező, férjem a példa.. meg fog változni, ha eljön az ideje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!