Keresztapám mindent kérdezés nélkül megvesz nekem, ezért nem igazán tudok érvényesülni az életben. Hogyan "állítsam le"?
Kapsz majd hideget-meleget az irigykedőktől, próbáld azokat figyelmen kívül hagyni.
Én megértelem, és átérzem a problémád. Nem igazán tudod leállítani a keresztapád, hisz ahogy írod, neki te vagy a "fia". És megértem azt, hogy kellemetlen helyzetbe hozott azzal, hogy egy autót kaptál, és soknak tartod a lakást is. Viszont azt is értsd meg, hogy ha visszautasítod, azzal őt is nagyon megbántod. Neki öröm adni, hisz sok van neki.
Próbáld meg az ajándékozási mániáját valahogy másfelé terelni, például ha mindenképp szeretne egy ingatlant, akkor vegyen egy nyaralót, ahol a család összegyűlhet. Ha neked szeretne lakást, akkor nyisson lakástakarékot, és oda tegyen pénzt, és pár év múlva együtt kinéztek valamit. Kicsit terelgesd őt, de hagyd meg ezt az örömet neki, hogy neked adhasson :)
Szerintem már az tök jó hír, hogy a sok ajándék ellenére sem szálltál el, az értékrended normális maradt.
Mi lenne, ha felajánlanád neki, hogy adjon munkát, és cserébe rendes fizetést, az ajándékokat szüntesse be? Mondd neki, hogy ő sem fáról szedi a pénzt, te is szerenéd megtanulni, hogyan kell fialtatni azt. Talán még hízelegni is fog a hiúságának.
Örülj neki,hogy teneked megadatott. 99% ember erről ÁLMODIK.
Azt nem értem miért a Körid a hibás.Ezektől eltekintve nyugodtan meg tudod,mutatni,hogy mire vagy képes. Tessék !!!!
A lelki ismereted nem tudod becsapni, /hogy mit hoztál te saját magad egyedül létre,v értél el / Hozzá állás kérdése az egész. Nehogy már magadra haragítsd az ilyen jó,és rendes embert. Jobb lenne ezek nélkül ???? Ezt tesem mondtad komolyan !!!!!
Matematika az egész , MUTASD MEG ,HOGY ETTŐL FÜGGETLENÜL MIT ÉRSZ EL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!