Mikor 3 hónapos volt a kislányom, anyuméknak és a férjem szüleinek adtunk ajándékba egy-egy fotókönyvet.
Ez 3 hete volt.
Most volt anyunak vasárnap a születésnapja, a sógornőm (bátyám felesége) fotó könyvet csináltatott.
Igazából tök felcsesztem az agyam, a legnagyobb gyerekük 7 éves,a kicsi is 5. Eddig nem jutott eszébe. De ahogy én adtam, rögtön neki is kellett, ki ne maradjon valamiből.
Inkább lennél magadra büszke,hogy adtál egy jó ötletet.
Ezzel fogod elcseszni a gyerekek közt a jó viszonyt. Majd a te kis aranybögyörődet megnézheted,mikor oviba,vagy iskolába megy. Tudod hány szülő vesz ugyanolyan ceruzát,meg táskát? Miért jó neked,ha már most arra készülsz,hogy a gyereked legyen a kívülálló?
Értem,hogy most még nem róla van szó,de ez is eljön.
júl. 29. 23:14
22/27 anonim válasza:
Biztos csak irigy a kérdező, mert jobban néz ki a sógornő, vagy jobb a kapcsolata a mamával, vagy módosabb, bármi. Mert ez egyszerűen nevetséges és kicsinyes, ami a kérdésben van.
júl. 30. 06:36
23/27 anonim válasza:
Azért ez elég szánalmas részedtől.
A fotókönyv egyébkémt is egy fantáziátlan dolog, bárkinek eszébe juthat. Simán lehet, hogy a sógornőd már hamarabb kitalálta, csak nem osztotta meg veled az infot.
júl. 30. 07:04
24/27 anonim válasza:
Te találtad fel a fotókönyvet? Mert ha nem, valaki más ötletét utánoztad le. Ilyen rokontól mentsen meg az ég...
júl. 30. 07:32
25/27 anonim válasza:
Most nem is értem mi itt a probléma. Oké te adtad elsőnek, de ki tiltja meg, hogy más is csináltasson ilyet? Lehet nem gondolt rá, de jópofának találta, hogy ő is rendezettebben összeszedve adjon képeket az unokákról, ne csak simán képet egyesével. Itt is az látszik ami szokott lenni, hogy amikor az anyának a lánya szül az megpróbálja háttérbe szoritani a sógórnőt és az ottani gyerekeket, hogy az ő gyereke legyen az első helyen. Kezdj el felnőni végre
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!