Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért kell rögtön utánoznia a...

Miért kell rögtön utánoznia a sógornőmnek?

Figyelt kérdés

Mikor 3 hónapos volt a kislányom, anyuméknak és a férjem szüleinek adtunk ajándékba egy-egy fotókönyvet.

Ez 3 hete volt.

Most volt anyunak vasárnap a születésnapja, a sógornőm (bátyám felesége) fotó könyvet csináltatott.

Igazából tök felcsesztem az agyam, a legnagyobb gyerekük 7 éves,a kicsi is 5. Eddig nem jutott eszébe. De ahogy én adtam, rögtön neki is kellett, ki ne maradjon valamiből.

júl. 29. 16:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%
Most, hogy te a 3 hónapos babádról adtál egy fotókönyvet, pontosan hány évig nem adhat a sógornő a saját gyerekéről a nagyszülőknek? Ha nekem a fülembe jutna ilyen, akkor a sógornő helyében ezentúl csak a saját szüleimnek csináltatnék a gyerek fényképeivel összefüggő ajándékot. A párom szülei (vagyis a te szüleid) meg egy fényképet se kapnának soha. Megérdemlik, ha ilyen suttyó nőt neveltek a lányukból.
júl. 29. 19:00
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a problémádat. Talán a te lányodról készült képek vannak a sógornőd által adott fotókönyvben is? Akkor lenne utánozás. Azt azért te sem gondolhatod komolyan, hogy a szüleidnek - a gyerekek nagyszüleinek - csak a te lányodról lehetnek fényképei, a másik két unokájukról nem...
júl. 29. 19:34
 13/27 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem rohadt utálatos vagy. Mit zavar ez téged?
júl. 29. 20:10
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
A fotókönyv egy annyira elcsépelt dolog szülinapra, karácsonyra stb a mamáknak, hogy kb akinek semmi ötlete az is azt adja, mert egyszerű megcsináltatni (és mellőz minden fantáziát, kapjon a mama kéoet az unokáról és hello). Lehet, hogy onnan jött az ötlet, hogy ők még kézzel fogható képeket nem adtak, de azért messze nem ekkora tragédia. Az utánzás azért nem itt kezdődik, értem én, hogy hormonok meg minden, de azért nem kell a ló túloldalára esni.
júl. 29. 20:16
 15/27 A kérdező kommentje:

Nyilván adtak képet eddig is. De fotókönyvet még soha.

Ezért is zavart, hogy rögtön neki is ki kellett találnia.

júl. 29. 20:31
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Jo, ha tenyleg csak ennyi a baj, mert nem fejtetted ki bovebben, hogy lenne mas is, akkor ezen a ponton en azt mondom, hogy csak a hormonok szorakoznak veled.

Szules utan en is egy kicsit meg voltam kergulve,de elmult. Par honap mulva ha ezt visszaolvasod, nevetni fogsz te is.

júl. 29. 20:46
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Baromi nehéz lehet veled együttélni ha ennyin képes vagy problémázni. Viccen kívül találj valami hobbit, mert szerintem kezd agyadra menni a babázás.
júl. 29. 20:52
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
De mit zavar ez téged, hogy "Ezért is zavart, hogy rögtön neki is ki kellett találnia."??? Édes jó istenem nőlj már fel, ha már gyereked van!
júl. 29. 21:20
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy jóban a sógornőddel? Szokott veled rivalizálni, vagy te vele? Nem csípitek egymást?
júl. 29. 21:25
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Tetszett neki az ötlet, ő is csináltatott. Vagy vedd úgy, hogy nem volt kreatív és csak koppintani tudott. Nem érdemes rugózni rajta.
júl. 29. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!