Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért kell rögtön utánoznia a...

Miért kell rögtön utánoznia a sógornőmnek?

Figyelt kérdés

Mikor 3 hónapos volt a kislányom, anyuméknak és a férjem szüleinek adtunk ajándékba egy-egy fotókönyvet.

Ez 3 hete volt.

Most volt anyunak vasárnap a születésnapja, a sógornőm (bátyám felesége) fotó könyvet csináltatott.

Igazából tök felcsesztem az agyam, a legnagyobb gyerekük 7 éves,a kicsi is 5. Eddig nem jutott eszébe. De ahogy én adtam, rögtön neki is kellett, ki ne maradjon valamiből.

júl. 29. 16:56
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Megtetszett neki, úgy volt vele hogy a nagyszülők általában örülnek az unokás dolgoknak. Családban sokszor nem tudom én sem.mit adjunk, inkább ez mint egy porfogó váza vagy hasonló. Inkább örülj neki hogy ötlrtet adtál.
júl. 29. 16:59
 2/27 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként meg ha annyira fáj a dolog, miért nem veszed elő a bátyádat, az ő anyja végülis, nem a sógornőé.
júl. 29. 17:00
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Vélhetően azért, mert jó ötletnek találta a te ajándékodat - nézhetnéd így is a dolgot. Vagy a nagyszülők csak a te gyerekedet nézegethetik képeken?
júl. 29. 17:11
 4/27 anonim ***** válasza:
98%
Mert megtetszett neki az ötlet és nem jutott jobb eszébe anyukád születésnapjára.
júl. 29. 17:14
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy ez miért zavar téged.

Ez egy kedves ajándék a nagyszülőknek.

júl. 29. 17:14
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom valojaban nem ez zavar, mert ez igy onmagaban nevetseges lenne.

Mi a baj?

júl. 29. 17:26
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem igazi utánzás. Fotókönyvet bárki bármikor csináltathat. Mi is gyakran csináltatunk és ajándékozzuk családban.

Azt hittem vett egy ugyanolyan ruhát mint a tied, na az utánzás.

Ez nem az.

Akkor soha ne legyen fényképe anyudnak a másik unokáról?

Ne vedd utánzásnak.

júl. 29. 17:28
 8/27 anonim ***** válasza:
90%

Tehát amikor a te gyereked 3 hónapos lett, akkor kaptak erre a "jeles alkalomra" egy fotókönyvet, de az igazi ünnepre, anyukád szülinapjára pedig gáz ilyet adni?

Biztos, hogy a sógornővel van a baj? Nem.azzal, hogy azt gondolod, a te gyereked legyen a vilâg közepe, mert pici?

Elhiheted, hogy sokkal jobb képek vannak 5-7 éves gyerekekről, akiknek mâr tartalmasabb az élete, mint a te hârom hónaposodról, aki gondolom minden képen vagy alszik, vagy fürdik, vagy cumizik vagy a kezetekben van.

júl. 29. 17:38
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Jó ötletnek gondolta, és akarta, hogy az ő gyerekeiről is legyen képe a nagyszülőknek.

Így, hogy neked is van már gyereked, felnőhetnél végre, nem? "Utánzás", mint valami óvodás...

júl. 29. 17:39
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem, valami komoly lesz🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
júl. 29. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!