Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért kell rögtön utánoznia a...

Miért kell rögtön utánoznia a sógornőmnek?

Figyelt kérdés

Mikor 3 hónapos volt a kislányom, anyuméknak és a férjem szüleinek adtunk ajándékba egy-egy fotókönyvet.

Ez 3 hete volt.

Most volt anyunak vasárnap a születésnapja, a sógornőm (bátyám felesége) fotó könyvet csináltatott.

Igazából tök felcsesztem az agyam, a legnagyobb gyerekük 7 éves,a kicsi is 5. Eddig nem jutott eszébe. De ahogy én adtam, rögtön neki is kellett, ki ne maradjon valamiből.

2024. júl. 29. 16:56
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Megtetszett neki, úgy volt vele hogy a nagyszülők általában örülnek az unokás dolgoknak. Családban sokszor nem tudom én sem.mit adjunk, inkább ez mint egy porfogó váza vagy hasonló. Inkább örülj neki hogy ötlrtet adtál.
2024. júl. 29. 16:59
 2/27 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként meg ha annyira fáj a dolog, miért nem veszed elő a bátyádat, az ő anyja végülis, nem a sógornőé.
2024. júl. 29. 17:00
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Vélhetően azért, mert jó ötletnek találta a te ajándékodat - nézhetnéd így is a dolgot. Vagy a nagyszülők csak a te gyerekedet nézegethetik képeken?
2024. júl. 29. 17:11
 4/27 anonim ***** válasza:
98%
Mert megtetszett neki az ötlet és nem jutott jobb eszébe anyukád születésnapjára.
2024. júl. 29. 17:14
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy ez miért zavar téged.

Ez egy kedves ajándék a nagyszülőknek.

2024. júl. 29. 17:14
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom valojaban nem ez zavar, mert ez igy onmagaban nevetseges lenne.

Mi a baj?

2024. júl. 29. 17:26
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem igazi utánzás. Fotókönyvet bárki bármikor csináltathat. Mi is gyakran csináltatunk és ajándékozzuk családban.

Azt hittem vett egy ugyanolyan ruhát mint a tied, na az utánzás.

Ez nem az.

Akkor soha ne legyen fényképe anyudnak a másik unokáról?

Ne vedd utánzásnak.

2024. júl. 29. 17:28
 8/27 anonim ***** válasza:
90%

Tehát amikor a te gyereked 3 hónapos lett, akkor kaptak erre a "jeles alkalomra" egy fotókönyvet, de az igazi ünnepre, anyukád szülinapjára pedig gáz ilyet adni?

Biztos, hogy a sógornővel van a baj? Nem.azzal, hogy azt gondolod, a te gyereked legyen a vilâg közepe, mert pici?

Elhiheted, hogy sokkal jobb képek vannak 5-7 éves gyerekekről, akiknek mâr tartalmasabb az élete, mint a te hârom hónaposodról, aki gondolom minden képen vagy alszik, vagy fürdik, vagy cumizik vagy a kezetekben van.

2024. júl. 29. 17:38
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Jó ötletnek gondolta, és akarta, hogy az ő gyerekeiről is legyen képe a nagyszülőknek.

Így, hogy neked is van már gyereked, felnőhetnél végre, nem? "Utánzás", mint valami óvodás...

2024. júl. 29. 17:39
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem, valami komoly lesz🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
2024. júl. 29. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!