Miért kell rögtön utánoznia a sógornőmnek?
Mikor 3 hónapos volt a kislányom, anyuméknak és a férjem szüleinek adtunk ajándékba egy-egy fotókönyvet.
Ez 3 hete volt.
Most volt anyunak vasárnap a születésnapja, a sógornőm (bátyám felesége) fotó könyvet csináltatott.
Igazából tök felcsesztem az agyam, a legnagyobb gyerekük 7 éves,a kicsi is 5. Eddig nem jutott eszébe. De ahogy én adtam, rögtön neki is kellett, ki ne maradjon valamiből.
Nem értem, hogy ez miért zavar téged.
Ez egy kedves ajándék a nagyszülőknek.
Gondolom valojaban nem ez zavar, mert ez igy onmagaban nevetseges lenne.
Mi a baj?
Ez nem igazi utánzás. Fotókönyvet bárki bármikor csináltathat. Mi is gyakran csináltatunk és ajándékozzuk családban.
Azt hittem vett egy ugyanolyan ruhát mint a tied, na az utánzás.
Ez nem az.
Akkor soha ne legyen fényképe anyudnak a másik unokáról?
Ne vedd utánzásnak.
Tehát amikor a te gyereked 3 hónapos lett, akkor kaptak erre a "jeles alkalomra" egy fotókönyvet, de az igazi ünnepre, anyukád szülinapjára pedig gáz ilyet adni?
Biztos, hogy a sógornővel van a baj? Nem.azzal, hogy azt gondolod, a te gyereked legyen a vilâg közepe, mert pici?
Elhiheted, hogy sokkal jobb képek vannak 5-7 éves gyerekekről, akiknek mâr tartalmasabb az élete, mint a te hârom hónaposodról, aki gondolom minden képen vagy alszik, vagy fürdik, vagy cumizik vagy a kezetekben van.
Jó ötletnek gondolta, és akarta, hogy az ő gyerekeiről is legyen képe a nagyszülőknek.
Így, hogy neked is van már gyereked, felnőhetnél végre, nem? "Utánzás", mint valami óvodás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!