Ha 18 évessé válok akkor rögtön elhúzhatok erről a szaros helyről?
Figyelt kérdés
Már annyira várom hogy minél távolabb legyek anyámtól és apámtól2023. márc. 19. 19:00
1/26 anonim válasza:
Elvileg igen, csak attól kezdve nem is kell eltartaniuk, azaz valamiböl meg kell élned meg valahol lakni is kell és az sincs ingyen
2/26 anonim válasza:
Igen. De azt tud a legtöbb híd alja azok már foglaltak. Az aluljárókban még van sok hely. Illetve erdők is jók csak ott vannak ugye bogarak is.
3/26 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele hogy nem fogok tudni elmenni rögtön. De most kell egy biztos pont az életemben meer ők konkrétan elveszik az összeset
2023. márc. 19. 19:08
4/26 anonim válasza:
Ha betöltötted a 18- at már mehetsz is. Nem igedesíted a szüleidet a tanulmányi eredmémyeiddel és ha kupit hagysz magad után. Megtanulsz gondoskodni magadról és szépen elmész dolgozni mint a többi becsületes ember. Csak vidáman!
5/26 anonim válasza:
Igen, persze, csak érdemes megalapozni. Munkád van?
6/26 anonim válasza:
Igen, így vagy, Te kis Tökéletes.
7/26 anonim válasza:
Annyira bírom az ilyen tini pitsa hisztit. Hova fogsz menni 18 évesen? Max gyárba mehetsz dolgozni hirtelen, mert jobb helyre sz4ros érettségivel (ha egyáltalán van neked) sehova se kellesz. A fizikai munka meg le merem fogadni, hogy büdös neked.
8/26 anonim válasza:
Én meg nem értem, hogy miért kell azt mondani, hogy hiszti. Hogy van ehhez jogotok?
Aztán ne csodálkozzunk, hogy ez a helyzet az országban, ha a gyereket nem hallják meg a szülei és még itt is bántást kap. Miért ne lehetne elege?
9/26 anonim válasza:
a gyerekek 3madát bántalmazzák otthon. Akkor hnnét is tudjátok hogy ez pl hiszi?
10/26 anonim válasza:
És akkor azokról, akik nem mernek még szólni sem senkinek, nincs is statisztika. Több az, mint a harmada a gyerekeknek. 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!