Hogyan értessem meg vele, hogy hagyjon végre békén?
Szóval ő a "dologtalan nyomorult", de te "természetesen" szintén nem csinálsz semmi hasznosat, csak nyomod a hülye gépedet éjjel-nappal.
Ő már idős, valószínűleg végigmelózta az életét. Neked mi a mentséged?
11
Talán az, hogy ő van OTTHON???
Ennyi erővel én is bepofátlankodhatok egy idegen lakásba és utasítgathatom a gyerekeket, mert én többet dolgoztam életemben, mint ők? Hát rohadtul nem.
Ja, annyira otthon van, hogy azt sem tudja, kivel él már együtt hetek óta...
Na ne röhögtess.
Gondolom a házimunkából is baxik kivenni a részét, csak 0-24 a gép előtt zombul.
Ha annyira otthon van, akkor emelje fel a seggét és csináljon valami hasznosat is. Nem csak jogok vannak ám, hanem kötelezettségek is.
13
A vénasszonynak semmi köze hozzá, hogy a gyerek mit csinál. Ismétlem, én sem megyek idegen otthonba parancsolgat i a gyerekeknek, még akkor sem, ha amúgy pont igazam lenne.
Engem egyszer próbált ugráltatni egy nyanya, amikor épp nálunk vacsorázott. Végigmértem és válaszra sem méltattam. Tudja, hol a helye. Én OTTHON voltam, ő VENDÉGSÉGBEN.
A dologtalan nyomorult gondolom már végigdolgozta az életét.
Te pedig hetek óta élsz vele egy lakásban és arra sem vetted a fáradságot hogy megjegyezd, hogy ki ő. Mert azt nem hiszem, hogy a szüleid nem mondták. Csak te b@sztál odafigyelni. Ha ott lakik gondolom nem egy idevrn.
Ok, hány éves vagy?
Ha 18 alatt, akkor gyerek vagy, a szüleid házában laksz az ő fennhatóságuk alatt. Ha jól értem a néni (akiről nem tudod kicsoda, mondjuk ez már itt elég érdekes..) a szüleid döntése értelmében lakik ott. Szóval ő is "otthon van". Egyet tehesz, beszéld ezt meg a szüleiddel.
Ha 18 felett vagy: ideje lenne elgondolkozni, hogy saját utadra lépj.
#12 "Ennyi erővel én is bepofátlankodhatok egy idegen lakásba és utasítgathatom a gyerekeket, mert én többet dolgoztam életemben, mint ők? Hát rohadtul nem."
Azért ne ilyen nagymellénnyel, jó?
A néni ROKON. Te meg ebben az esetben egy IDEGEN vagy.
Egyébként nálam már ezzel a szöveggel elásta magát a kérdező:
"Odakeveredett hozzánk valami idős néni, és most ott lakik velünk a lakásban már pár hete. Szüleimnek valamilyen rokona, fogalmam sincs kinek a kije, nem is számít, lényegtelen. "
Az a baj Öcsi, hogy téged nem is érdekel, hogy ki a néni. Valszeg egy elkényeztetett kis pötsch vagy.
De most megszívtad! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!