Hogyan érdemes kezelni a családba bekerüléskor ezt a helyzetet?
8 hónapja vagyunk együtt a párommal, és van egy 2 éves kislányom. Eddig 3x találkoztunk a családjával. Akik teljesen jól fogatak. Kivéve a párom bátyjának a párja.
Úgy látom és érzem, hogy nem igazán tetszik neki, hogy még egy kislány és én is bekerültünk a családba. Így a szemembe nem mondja de sokszor érezteti, hogy ott ők az elsők.
Ez azért fog múlni az idő múlásával vagy hogy érdemes kezelni?
"Mi az, hogy az ő gyereke az első unoka a családban?"
Az elsőszámút jelent, nem elsőszülöttet?
A 20-as válaszolónak írtam ezt aki szerintem félre értette a posztot.
Számomra is egyértelmű ez, hogy ő az első unoka.
De ettől függetlenül, nem azért mondta ezeket mert új neki az anyaság és másról nem tud beszélni.
20-as válaszoló vagyok.
Én arra gondoltam, hogy senkit nem érdekel, hogy ő az első vagy második unoka. Nekem is van egy unokatesóm és én vagyok az idősebb, ezt mindenki tudja, de nagyanyám mindkettőnket ugyanúgy szeret és nem tesz szeretetbeli különbséget, mi nem volt ezen világos?
"Próbáltam vele beszélgetést kezdeményezni, de nem igazán volt rá soha vevő."
De ehhez minden joga megvan. Nem köteles veled összebarátkozni csak azért, mert a párja öccse veled jár.
"ő beszélt arról, hogy a kislánya az első unoka és mennyire szeretik őt a nagyszülők"
Ezzel semmi gond nincs szerintem, nyilván igaz, hogy a lánya az első unoka. Hogy szeretik a nagyszülők, az meg nagyon jó. Mi vele a problémád?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!