Hogyan érdemes kezelni a családba bekerüléskor ezt a helyzetet?
8 hónapja vagyunk együtt a párommal, és van egy 2 éves kislányom. Eddig 3x találkoztunk a családjával. Akik teljesen jól fogatak. Kivéve a párom bátyjának a párja.
Úgy látom és érzem, hogy nem igazán tetszik neki, hogy még egy kislány és én is bekerültünk a családba. Így a szemembe nem mondja de sokszor érezteti, hogy ott ők az elsők.
Ez azért fog múlni az idő múlásával vagy hogy érdemes kezelni?
"Az, hogy az én gyerekem nem az ő unokájuk."
Miért nem? Mert ő azt mondta? És te most ezen fogsz hisztizni vagy mi? Azért mert világra hozott egy gyereket és ő az első unoka a családban még nem ő és a gyereke körül fog forogni a világ és végképpen nem ő fogja megszabni a maminak, hogy kit hogyan szeressen!
31-es te idióta vagy?
A kérdező gyerekének nincs vérrokoni kapcsolata a kérdező új pasija családjával.NEM az unokájuk.Az új pasi NEM az apja a kérdező gyerekének.
Nézd meg a másik oldalt is, és ne feltételezd rögtön a legrosszabbat!
Mégis mit vártál volna, miről beszélgessen veled, ami nem csap át valami számodra kínosnak mondhatóba? Munkáról, karrierről, hobbikról kérdezzen? Van egy 2 éves gyereked, de már 8 hónapja valaki mással jársz, mint az apja; és nyilván mivel nagyon kicsi, hurcolod magaddal mindenhova, pasihoz, szülőkhöz, nincs is más lehetőség. Lássuk be, nem vesztegeted az idődet, mi minden fér még bele a mindennapjaidba, amiről szívesen diskurálnál vele, és amivel szerinted nem lesz ellenséges? Attól még, hogy párszor összefutottatok, nem leszel családtag, nem lesz olyan a társalgás, mint egy öribarival, tök idegenek vagytok egymásnak.
Bármiről lehet velem beszélgetni. Semmi nem lett volna kínos téma. A kislányom lombikkal fogant, de a beültetés után az apukája szerelmes lett másba. Sajnos ez van, elfogadtam.
Nem is kell öribarinak lenni, de egy értelmes beszélgetést idegennel is tudok folytatni.
Szerintem neked kellene itt elgondolkozni, miért ütött ennyire szíven ez?
Megfelelési kényszer?
Te úgy érzed bunkó volt, ő meg lehet nem tud másképp kommunikálni.
Én sem tudok azzal mit kezdeni aki nem szimpi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!