Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan érdemes kezelni a...

Hogyan érdemes kezelni a családba bekerüléskor ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyunk együtt a párommal, és van egy 2 éves kislányom. Eddig 3x találkoztunk a családjával. Akik teljesen jól fogatak. Kivéve a párom bátyjának a párja.

Úgy látom és érzem, hogy nem igazán tetszik neki, hogy még egy kislány és én is bekerültünk a családba. Így a szemembe nem mondja de sokszor érezteti, hogy ott ők az elsők.

Ez azért fog múlni az idő múlásával vagy hogy érdemes kezelni?

2024. ápr. 3. 13:10
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
10%

"Az, hogy az én gyerekem nem az ő unokájuk."

Miért nem? Mert ő azt mondta? És te most ezen fogsz hisztizni vagy mi? Azért mert világra hozott egy gyereket és ő az első unoka a családban még nem ő és a gyereke körül fog forogni a világ és végképpen nem ő fogja megszabni a maminak, hogy kit hogyan szeressen!

2024. ápr. 3. 15:39
 32/43 anonim ***** válasza:
87%
#31, a kérdező lánya nyilván azért nem az ő unokájuk, mert ő az apja szüleinek az unokája.
2024. ápr. 3. 15:45
 33/43 babyboom567 ***** válasza:
84%

31-es te idióta vagy?

A kérdező gyerekének nincs vérrokoni kapcsolata a kérdező új pasija családjával.NEM az unokájuk.Az új pasi NEM az apja a kérdező gyerekének.

2024. ápr. 3. 15:45
 34/43 A kérdező kommentje:
#33 hú, köszönöm.
2024. ápr. 3. 15:52
 35/43 anonim ***** válasza:
81%

Nézd meg a másik oldalt is, és ne feltételezd rögtön a legrosszabbat!

Mégis mit vártál volna, miről beszélgessen veled, ami nem csap át valami számodra kínosnak mondhatóba? Munkáról, karrierről, hobbikról kérdezzen? Van egy 2 éves gyereked, de már 8 hónapja valaki mással jársz, mint az apja; és nyilván mivel nagyon kicsi, hurcolod magaddal mindenhova, pasihoz, szülőkhöz, nincs is más lehetőség. Lássuk be, nem vesztegeted az idődet, mi minden fér még bele a mindennapjaidba, amiről szívesen diskurálnál vele, és amivel szerinted nem lesz ellenséges? Attól még, hogy párszor összefutottatok, nem leszel családtag, nem lesz olyan a társalgás, mint egy öribarival, tök idegenek vagytok egymásnak.

2024. ápr. 3. 16:21
 36/43 A kérdező kommentje:

Bármiről lehet velem beszélgetni. Semmi nem lett volna kínos téma. A kislányom lombikkal fogant, de a beültetés után az apukája szerelmes lett másba. Sajnos ez van, elfogadtam.

Nem is kell öribarinak lenni, de egy értelmes beszélgetést idegennel is tudok folytatni.

2024. ápr. 3. 16:36
 37/43 anonim ***** válasza:
91%
Ne haragudj, de az eszedbe jutott már, hogy nem fog mindenki kedvelni? Nem lehetsz mindig mindenkinek szimpatikus..
2024. ápr. 3. 16:50
 38/43 A kérdező kommentje:
Persze. De attól mert valaki nem szimpatikus, vagy nem kedvelem nem vagyok vele bunkó. Főleg úgy, hogy nem is bántottam semmivel.
2024. ápr. 3. 16:53
 39/43 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem neked kellene itt elgondolkozni, miért ütött ennyire szíven ez?

Megfelelési kényszer?

Te úgy érzed bunkó volt, ő meg lehet nem tud másképp kommunikálni.

Én sem tudok azzal mit kezdeni aki nem szimpi.

2024. ápr. 3. 17:03
 40/43 anonim ***** válasza:
67%
Lehet csak nem ismer és távolságtartó. Ha ott vagytok, legyél kedves, mosolyogj, dicsérd a gyerekét és hogy jó anya, meg ajánld fel, hogy csinálhatnátok esetleg együtt gyerekes programot ha van kedve, utána engedd el a témát, majd dönt belátása szerint, te megtettél mindent.
2024. ápr. 3. 17:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!