Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mekkora összegig adnátok...

Mekkora összegig adnátok kölcsön rokonnak?

Figyelt kérdés
Apránként gyűlik, 20-30 ezer Ft alkalmanként, de 2-3 naponta újra kér, és még nem fizetett vissza semmit.
2023. aug. 29. 09:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/213 anonim ***** válasza:
97%
Ne haragudj, kérdező, de erre csak azt lehet mondani, hogy megérdemled. Hogy egyszer kölcsönadsz, oké, hogy másodjára is, hát fogjuk rá, túl jó a szíved, de folyton adogatni a pénzt....?
2023. aug. 29. 12:21
 42/213 anonim ***** válasza:
100%
Az rendben,hogy segitesz nekik! De azért megnézhetnéd,hogy tényleg kell nekik vagy csak szórják a pénzt indokolatlanul. Ők hogy állnak hozzá megpróbáltak kikecmeregni a szorult helyzetből vagy mástól várják a segitséget. Majd leszz valahogy alapon. Addig ne adj nekik semmit ameddig meg nem győződtél róla,hogy tényleg rászorulnak!
2023. aug. 29. 12:32
 43/213 anonim ***** válasza:
100%
semennyit. miért? mert nem akarok rosszul járni.
2023. aug. 29. 12:35
 44/213 anonim ***** válasza:
95%

Semennyit.

Max a szüleimnek, nagyszüleimnek adnék, másnak nem.

2023. aug. 29. 12:39
 45/213 anonim ***** válasza:
98%
még egy utolsó dolog: ekkora undorító mocskos szar társadalomban nem gáz ha nincs meg ez a felszínes jópofizás, egy ilyen senkiházi nem is érdemli meg. üvölts vele hogy mit képzel magáról stb, én tuti megmondanám amit gondolok... veszítesz vele? ellenkezőleg! már csak nyersz!
2023. aug. 29. 12:48
 46/213 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező!

Fejőstehénnek néznek. 300 ezer forint után még akkor se adnék nekik ha éheznének. Nem a te feladatod pénzelni őket.

2023. aug. 29. 12:51
 47/213 A kérdező kommentje:

Értem. Sajnos igazatok van, kár volt segítenem, csúnyán visszaélnek a helyzettel. Volt egy nagyobb nem várt kiadásuk, és azóta nem tudnak egyenesbe jönni. Csak ezzel minket is veszélybe sodornak.

Kíváncsi leszek, mikor akarnak visszaadni belőle, addig meg ne is kérjenek. Hiszékeny voltam sajnos.

2023. aug. 29. 12:51
 48/213 anonim ***** válasza:
92%
Én az anyukamon meg tesomon kívül senkinek nem adok kölcsön pénzt, mivel én is többször is megszivtam már ezzel, mikor ismerősöknek kölcsön adtam és soha nem láttam viszont a pénzt. Ha a szűk családtagoknak adok, az is úgy szokott történni, hogy legtöbbször vissza se kérem, mivel én jobb anyagi körülmények között élek mint ok, és nekik szívesen odaadom úgy is, hogy nem adják vissza. De ilyen-olyan ismerősöket, távoli rokonokat teljesen felesleges finanszírozgatni, mert csak hülyének leszel nézve, meg kihasználva.
2023. aug. 29. 12:57
 49/213 anonim ***** válasza:
100%

"Kíváncsi leszek, mikor akarnak visszaadni belőle"

Elmondták már többen, sok alkalommal, SOHA. Ezt a lóvét, amit odaadtál nekik soha nem fogod viszontlátni. Az ilyen típus mindig elszórja a lóvét, és havi félmilliót is képes elszórni ha van. Állj le sürgősen, mert SOHA nem kapsz vissza egy forintot sem tőlük!

2023. aug. 29. 13:33
 50/213 anonim ***** válasza:
100%

Egyem a jó szívedet kérdező!! Meg mindig optimista vagy. 🙂 Nem fogod látni ezt a pénzt... De legalább mostmár megerted, hogy itt a vége, fuss el véle.

Nincs több ajándék pénz.

2023. aug. 29. 13:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!