Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mekkora összegig adnátok...

Mekkora összegig adnátok kölcsön rokonnak?

Figyelt kérdés
Apránként gyűlik, 20-30 ezer Ft alkalmanként, de 2-3 naponta újra kér, és még nem fizetett vissza semmit.
2023. aug. 29. 09:48
 211/214 A kérdező kommentje:
Végül szerdára visszakaptam az utolsó részletet is, így a teljes összeget megadta a rokonom. Hosszú év volt, de megérte finoman kérni, mert így nem romlott meg a viszonyunk sem, és a pénz is visszakerült.
szept. 20. 12:41
 212/214 anonim ***** válasza:

211.

Akkor mostmár okosan.

Te is panaszkodj, mekkora szarban vagy, ha újra próbálkozna.

Most, hogy szegényedik, süllyed le az átlag, teljesen életszerű indok.

szept. 21. 13:44
 213/214 A kérdező kommentje:
Igen, köszi a tanácsot, az lesz. Biztos megérti majd, de...
szept. 21. 13:54
 214/214 anonim ***** válasza:
72%

Anyagi helyzettől (övé enyém) függ. Na meg viszonytól. De nálunk a családban amugy a kölcsönkéregetes szerencsére iszonyat ritka. Irtó kapcsolat romboló szerintem. Ha ad azért, ha nem azért.

Ha bizinytalan kicsit is a visszafizetés, akkor annyit amennyit nem sajnálok elbukni.

Ha tudom hogy visszaadja, pl "technikai" áthidaló megoldásként kell, pl lakás eladás előtt kell már az újba beletolni, tehát nem kajára meg új cipőre kell, akkor sokkal magasabb összeg is belefér.

febr. 3. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!