Mekkora összegig adnátok kölcsön rokonnak?
Én azon is meglepődtem hogy 120-at már visszafizetett és az utolsó kör jön.
Mindenesetre tanulj ebből. :)
Hát, még bőven van vissza, 280 ezer körül, szóval nem mostanában jár le neki a törlesztés. Ha tudja tartani a havi 50-et, akkor is Augusztusra ér a végére.
Meglátjuk, de persze folyton megy a nyihegés, hogy "nekünk is élnünk kell, legfeljebb nem eszünk" stb.. Ilyen pszichológiai ráhatás, hátha megsajnálom, és engedem, hogy kevesebbet fizessen...
Tőlem nemrég kért 50 ezret kölcsön az unokatestvérem -régen, anyja életében sokszor voltam náluk, szívesen látott rokon/vendég- utóbbi 20-30 évben alig találkoztunk, telefonon is évente 1-2 beszélgetés volt, valószínűleg többé már nem is látjuk egymást, elköltözött messzebbre és öregek vagyunk. Nehéz helyzetbe került önhibájából, de sosem tudott bánni a pénzzel.
Tudtam, hogy nem adná meg -én sem állok túl jól- ezért 20 ezret küldtem neki, de ajándékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!