Mekkora összegig adnátok kölcsön rokonnak?
184: Nagyon szomorú, hogy vannak ilyen emberek, megértelek, hogy belefáradtatok. Én is csak azért küzdök még, mert nagyon idegesít a dolog, nem gondoltam volna ezt róla.
Alig várom, hogy vége legyen már ennek az egésznek, persze most adom a "jótestvér"-szerepet, nem akarom leb#szni, pedig megérdemelné, de akkor nem fizetne tovább, úgyhogy nyalizok és kedveskedek vele a cél érdekében.
Nem az a baj, hogy kölcsönkért, szívesen segítettem, de ahogy az utána lévőt intézi, az felháborító. Neki kellene jelentkeznie, és alkudozni, hogy mennyit tud megadni, nem még én keressem, és kérleljem, hogy ha tud, ennyit-annyit adjon legalább. Ha megadja az egészet, onnantól nem beszélek vele többet, undorító féreg az ilyen ember.
Na, kezdődik... Az előbb hívott, hogy nem tud adni 50-et, csak 30- ezret, szánjam meg, nem lesz Húsvétjuk stb.. Borzasztó, de tényleg, már nem tudom, mit mondjak rá. És mindezt azon a sírós hangján, hogy biztos megsajnálja az ember.
Komolyan, már lassan egy szappanopera lesz belőle. Nagyon unom.
Ha nemlesz húsvétja, akkor mi van?
Ő költötte el előre a húsvétja pénzét,meg játszott már el minden jóindulatot, most menjen, és könyörögjön olyannál, aki még beveszi. Tartozik. A te kontódra ne húsvétoljon.
187.
A pofátlan q. anyját. Azt.
Gondolod, hogy tényleg ennyit sem adna, ha határozottan követelnéd az 50 ezret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!