Mekkora összegig adnátok kölcsön rokonnak?
"Mentek a mínuszok" - miért is? Mert rávilágítottunk, semmi eszed nincs, csak mint a hülye pénzelsz valakit??? :D
Én nem alszok rosszabbul, mert egy nagyon okos megmondóember, aki lazán pénzeli az élősködő rokonát "beszól", te ellenben igen, mert lehúznak újra meg újra.
144: Már nem kapnak, elzártam a pénzcsapot.
A mínuszok meg azért mentek, mert az áldozathibáztatást nem szeretem. Nem tudtok különbséget tenni, ki a jó és ki a rossz. Jó, hogy nem az a hibás, aki segíteni akart. Szégyen rátok nézve.
Apránként kell kihúznom belőle a pénzt, mindig jönnek a kifogások: tankolni kell, gyógyszerekre kell, megy a lánya, főznie kell, most ezért-azért nem tud adni stb.. Egyelőre muszáj jópofiznom vele, nehogy ne fizessen, aztán megszakítom vele a kapcsolatot.
November hónapban megadott 30 ezret, aztán Decemberben már csak 10-et, arra is megkérdezte, hogy biztos kell-e. Karácsony előtt, 23-án adta azt is...
Szomorú nagyon, hogy ilyen emberek vannak, főleg hogy rokon csinálja ezt. Többet biztos nem kap semmit, bárhogy is sír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!