Mekkora összegig adnátok kölcsön rokonnak?
Figyelt kérdés
Apránként gyűlik, 20-30 ezer Ft alkalmanként, de 2-3 naponta újra kér, és még nem fizetett vissza semmit.2023. aug. 29. 09:48
101/213 A kérdező kommentje:
99: Igazad van, meglátom, mikor hív újra. Megnéztem, volt hét, amikor kedden adtam 40 ezret, csütörtökön már jött 25 ezerért. Nem is értem, talán bele sem gondol a helyzetünkbe.
100: Ez jó, tuti megsértődne, ha mondanám. Azért tetszett!
2023. aug. 30. 17:39
102/213 anonim válasza:
#101 Ezen a ponton tényleg te vagy a balek. 65 ezer forintot adtál valakinek egy hét alatt úgy, hogy ráadásul nálatok is lenne helye annak a pénznek? Bocsi, de normális vagy? Kit érdekel, ha megsértődik? Ordítozzon vagy bármi, nekem ez a fizetésem negyede. Ha minden héten adnék valakinek ennyit, elfogyna úgy, ahogy van. Teljesen mindegy, ki kérne ennyit (főleg ilyen gyakorisággal), rokon, barát, nem érdekel. Sértődjön meg, ha akar. Komolyan képes vagy a saját pénzedből ilyen összegeket adni párnaponta bárkinek úgy, hogy lassan a saját megélhetésed is veszélybe kerül? És megint elmondjuk: NEM FOGOD VISSZAKAPNI A PÉNZT. Az ilyen emberek soha nem fizetik vissza a "kölcsönkért" összegeket, és mindig van kifogásuk, hogy épp miért nem. Nem olvastam el minden válaszodat, úgyhogy nem tudom, említettél-e családot, gyereket, de gondolj bele, hogy akkor is veszélybe sodornád a megélhetésedet egy elképesztően pofátlan rokonért, ha mondjuk a gyereked jólléte múlna rajta? Térjél már észhez! A rokonod simán csak marha pofátlan, de te vagy a balek.
103/213 anonim válasza:
Egyetlen esély a pénzed visszaszerzése az, hogy talál egy másik hülyét helyetted és te folyamatosan nyomás alatt tartod. Így a frissen kölcsönkért pénzből ki tud téged fizetni. Ha nem leszel elég erőszakos nem kapsz egy fillért sem vissza.
104/213 anonim válasza:
Van egy ismerösöm,egyik haverja kért tőle kölcsön,5000000,ötmillió forintot! De megkérte ne mondja el senkinek! Se papir se tanuk! 3-év mulva megadja,házvásárlásra kérte kölcsön! Letelt a határidö,kérte vissza az összeget! Ekkor jött a pofáraesés,nem tudja megadni elfogyott kölcsönt nem kap egy pénzintézettől se mert nincs munkahelye valamiből pedig neki is meg kell élnie! Az illető futkozott fühöz fához,de mindenhol azt halotta,hogy szerződés készült róla vagy vannak e tanuk,mert csak akkor tudják jogi utra terelni a dolgot. Persze miért is kellett titokban papir nélkül kölcsön? Hát ezért!
105/213 A kérdező kommentje:
5 Millió? Az kemény azért. Mondjuk, ennyim nincs is, de ha lenne, azért ez már szerződést igényelne szerintem is. A "ne szólj róla a másik unokatesódnak" nálunk is megáll. Gondolom, szégyellné a dolgot...
2023. aug. 30. 18:48
106/213 anonim válasza:
Azért nem szabad szólni róla, mert onnan is kér időnként pénzt. Milyen kínos is lenne neki ha kiderülne, hány helyről kap "némi" segítséget!
107/213 anonim válasza:
Lehet hogy 8-10 embertol ker kolcson es mindegyiknek azt mondja hogy szegyelli magat, ne szoljanak senkinek kozbe meg palira vesz mindenkit es lelép a pénzzel
2002-be voltam katona, volt egy srac aki eleg sok embertol kert kolcson penzt mert kislanya szuletett aztan atvert mindenkit mert kesobb kiderult hogy kamu volt, mar elkezdtek csapatot szervezni hogy megkeresik es megverik
Megjo hogy nem adtam neki, pedig gondoltam adok 5000 Ft-ot, de csak 500 volt nalam, az meg kellett buszra hazafele
108/213 anonim válasza:
Na, megvan a száz hozzászólás! Az élősködő rokon VS balek kérdező jó téma, özönlenek a kommentek.😁
109/213 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy jól szórakozol. :D
2023. aug. 30. 20:10
110/213 anonim válasza:
Te meg nagyon jól ignorálod azokat a kommenteket, amik érdemben próbálnak rávilágítani arra, hogy miért ne adj pénzt a rokonodak, arra, hogy nem fogod visszakapni a pénzed, és arra, és miért te vagy a balek. Ha válaszolsz is rájuk valamit, mindig csak elhintesz egy újabb morzsát, amivel szintén magadat tünteted fel rosszabb színben, ami tipikus viselkedés a kamu kérdések feltevőinél. A "vicces" válaszokra bezzeg mind reagálsz (pl. 89-es, 100-as, 108-as válasz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!