Mekkora összegig adnátok kölcsön rokonnak?
Egyedül a testvéremnek adnék kölcsön de szerencsére neki nem kell.
Más rokonnak max 20000 forintot, következőleg is csak akkor ha már az előzőt visszafizette és nem csinál belőle rendszert.
Oooi de sz*r szöveg.
Én pont ezt mondtam hogy ezért nem akarok kölcsön adni 😆
Ha valakinek van banlbetétje az nem valószínű hogy napról napra él
Mondd meg neki, hogy sajnos nincs miből adni, ráadásul nagyon hiányzik az a pénz is, amit kölcsön(!) adtál neki.
Mivel ennyire bizonytalan vagy hivatkozhatsz a párodra is, mondd, hogy kiderült otthon, milyen sokat adtál kölcsön, és most áll a bál, múltkor a párod át is akart menni hozzájuk hogy azonnal visszakérje a pénzt.
Nincs ott semmilyen bankbetét.
Majd jön a szemét ügyintéző, aki nem engedi felmondani. A gonosz bank, aki le akarja nyelni a kamatokat. Stb.
Még mindig nem hiszel nekünk, kérdező. :( Sose látod viszont azt a pénzt.
Testvéremnek adtam kölcsön több milliós összeget is, úgy hogy magam sem vagyok eleresztve. Viszont tudom, hogy tőle vissza is kapom. Fordítva ő is adott nekem, amikor kellett lakásvásárlás miatt.
De itt szemmel láthatóan szó nincsen ilyesmiről, simán csak egy balek vagy akit lehúznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!