Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mekkora összegig adnátok...

Mekkora összegig adnátok kölcsön rokonnak?

Figyelt kérdés
Apránként gyűlik, 20-30 ezer Ft alkalmanként, de 2-3 naponta újra kér, és még nem fizetett vissza semmit.
2023. aug. 29. 09:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/213 anonim ***** válasza:
95%
Semennyit. Max a lányomnak, de ő még kicsi, nincs reális képem még a jövőt illetően.
2023. aug. 29. 20:27
 72/213 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit, amennyit gond nélkül nélkül tudok nélkülözni, amennyi a havi kiadásaim közt megfér, ami nem a tartalékomat csapolja. És havi szinten többször semmiképp se adnék, mert az a saját terveimet boríthatja.
2023. aug. 29. 21:02
 73/213 anonim ***** válasza:
92%

Egyedül a testvéremnek adnék kölcsön de szerencsére neki nem kell.

Más rokonnak max 20000 forintot, következőleg is csak akkor ha már az előzőt visszafizette és nem csinál belőle rendszert.

2023. aug. 29. 21:12
 74/213 A kérdező kommentje:
Azt mondja, majd lejár egy bankbetétje, amit addig nem akar megbontani, de ha lejár, abból meg fogja majd tudni adni a pénzt. Addig viszont segítsek rajta. Csak nem tudom, bízhatok-e benne, hogy tényleg megadja, vagy jön majd a szöveg hogy kellett másra a pénz stb..
2023. aug. 29. 21:18
 75/213 anonim ***** válasza:
100%

Oooi de sz*r szöveg.

Én pont ezt mondtam hogy ezért nem akarok kölcsön adni 😆

Ha valakinek van banlbetétje az nem valószínű hogy napról napra él

2023. aug. 29. 21:22
 76/213 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy sajnos nincs miből adni, ráadásul nagyon hiányzik az a pénz is, amit kölcsön(!) adtál neki.

Mivel ennyire bizonytalan vagy hivatkozhatsz a párodra is, mondd, hogy kiderült otthon, milyen sokat adtál kölcsön, és most áll a bál, múltkor a párod át is akart menni hozzájuk hogy azonnal visszakérje a pénzt.

2023. aug. 29. 21:29
 77/213 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ott semmilyen bankbetét.

Majd jön a szemét ügyintéző, aki nem engedi felmondani. A gonosz bank, aki le akarja nyelni a kamatokat. Stb.

Még mindig nem hiszel nekünk, kérdező. :( Sose látod viszont azt a pénzt.

2023. aug. 29. 21:30
 78/213 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igazatok van, nem szabadna hinnem neki. Csak annyira megsajnálom mindig. De próbálok erős lenni, ez jó ötlet, hogy valami indokkal nem tudok adni, nekünk is kell, elromlott valami stb.. Nem szeretem a konfliktusokat, de muszáj lesz sajnos.
2023. aug. 29. 21:48
 79/213 anonim ***** válasza:
95%

Testvéremnek adtam kölcsön több milliós összeget is, úgy hogy magam sem vagyok eleresztve. Viszont tudom, hogy tőle vissza is kapom. Fordítva ő is adott nekem, amikor kellett lakásvásárlás miatt.

De itt szemmel láthatóan szó nincsen ilyesmiről, simán csak egy balek vagy akit lehúznak.

2023. aug. 29. 23:24
 80/213 Darius- ***** válasza:
95%
Így semmit, ha nem adja vissza. Ha ő értelmes ember nem bántódik meg azon, ha megmondod az igazat. Vagyis azt, hogy azért nem adsz, mert nem te kell eltartsd őt.
2023. aug. 29. 23:30
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!