Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mekkora összegig adnátok...

Mekkora összegig adnátok kölcsön rokonnak?

Figyelt kérdés
Apránként gyűlik, 20-30 ezer Ft alkalmanként, de 2-3 naponta újra kér, és még nem fizetett vissza semmit.
2023. aug. 29. 09:48
 201/213 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem, hogy miért akar(t) mindig többet költeni, mint amennyije volt. Most már egyre rosszabb és nehezebb neki is. És még mindig újabb kölcsönöket vesz fel!
márc. 14. 20:58
 202/213 A kérdező kommentje:

200: Igen, értem, hogy segíteni próbálsz, aranyos vagy, de sajnos nincs, és nem is vsz., hogy lesz papírom, így a Bíróságon sem lenne esélyem. Bízok az apránkénti törlesztésekben.

201: Igen, egyre nehezebb helyzetbe kerülnek, de magának keresi a bajt (az asszony veszi fel a hiteleket, a férje meg gondolom, ráhagyja). Meglátjuk, mi lesz belőle. Én elnézem, már csak popcorn és kóla kell. :D

márc. 14. 21:21
 203/213 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű a megoldás a papírra. Azt hiszem még itt a gyakorin olvastam régen... Írsz egy levelet az ismerősnek, hogy nagyon szépen köszönöd az eddigi törlesztéseket. Blabla... Majd beleírod a levélbe, hogy ne feledkezzen meg róla hogy még x öszeggel tartozik... Szándékosan nagyobb összeget írva, mint amennyivel igazából tartozik.

Ha szerencséd van, akkor ír neked egy levelet, hogy ő (pl) nem 70el, csak 50el tarozik... Máris van tőle egy papírod, amit elfogad a bíróság...

márc. 15. 00:34
 204/213 anonim ***** válasza:
15%
203, Miért írna levelet? Felhívja vagy megjelenik az ajtóban.
márc. 15. 09:21
 205/213 anonim ***** válasza:
83%

204#

Azért, hogy a válaszlevél bizonyíték legyen a tartozásra, ha bírósághoz akarna fordulni.

Kérdező!

Szerintem lélekben engedd el ezt a tartozást, akkor minden törlesztést talált pénznek tekinthetsz. Nem ér ennyit a vele járó idegeskedés. Több is veszett Mohácsnál!

márc. 15. 09:36
 206/213 anonim ***** válasza:
78%
205, Mármint a rokonra értettem, az ötletedet azt értem. :) Nem fog válaszlevelet írni, telefonál vagy odajön panaszkodni (szerintem).
márc. 15. 09:38
 207/213 A kérdező kommentje:

Köszi 205-ös, ez már inkább elvi kérdés, hogy "családon belül" ez nagyon csúnya dolog, és érezze a súlyát. Az már csak hab a tortán, hogy közben még adósságokba is veri magát.

Igazad van 204-es, de ez reális veszély, amit a 204/6-os írt, és máris nincs papír. A mai világban, és főleg ő amilyen sóher, tuti nem küldene levelet.

márc. 15. 09:45
 208/213 anonim ***** válasza:
100%
Adósságspirálban van. Többfelé tartozik. Azért veszi fel az újabb kölcsönöket, hogy a régieket tudja valamennyire törleszteni.
márc. 15. 09:49
 209/213 anonim ***** válasza:
100%
203 nagyon jót mond!
márc. 15. 17:37
 210/213 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jót mond a 203, egy próbát mindenképp megér, hátha... :D
márc. 16. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!