Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mekkora összegig adnátok...

Mekkora összegig adnátok kölcsön rokonnak?

Figyelt kérdés
Apránként gyűlik, 20-30 ezer Ft alkalmanként, de 2-3 naponta újra kér, és még nem fizetett vissza semmit.
2023. aug. 29. 09:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/213 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem értesz azon, amit le írtunk? Nem fogja visszaadni, soha, ez a pénz már elúszott, vedd tanulópénznek. Ahogy írod, még ő fog rád haragudni, ha visszakéred, te meg látod, már most rosszul érzed magad, hogy mondd meg neki.

Annyit adj, amennyit nem sajnálsz nem visszakapni, ez az igazság. Legközelebb pedig, ha hív, mondd meg, hogy sajnos nem tudsz adni, mert te sem állsz úgy, de készülj, mert erre is meg fog sértődni.

2023. aug. 29. 11:09
 22/213 anonim ***** válasza:
92%

2-3 szál cigi, 1-2 főzet kávé azt cső....

Viccet félretéve, egyszer lehet eljátszani, hogy nem adják vissza, aztán már többször ne is kérjen :) A legtöbb amit eddig kölcsön adtunk 200 000ft, de vissza is kaptuk akkora amikorra ígérték.

Az persze más kérdés, hogy mi van ha nekem kell? 😂😂😂

Jó mondjuk én ha mondjuk következő hó 6-ig kérem, akkor az legkésőbb 6-ra vissza van adva 🤔🤔🤔

Ha nagyobb összegről van szó akkor az elején tisztázom, hogy csak 2X - re tudom még adni, ha úgy nem jó, megértem és nem firtatom.

2023. aug. 29. 11:17
 23/213 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen hozzáállással én egy fillért sem adnék. De te mindig adni fogsz:(

Csatlakozom azokhoz, akik azt mondják, ne is számíts rá, hogy valaha is egy keveset is viszont látsz belőle ÉS végül ő fog rád haragudni ÉS nem lehet szépen leállítani.

2023. aug. 29. 11:23
 24/213 anonim ***** válasza:
100%

Pont azért tőled kér, meg sirdogál, mert te vagy a gyenge láncszem. Mást nem ismer, akit pumpolhat? Mindenkinek drága minden, nem az a megoldás hosszú távon, hogy rádtelepszik, és téged fej. Egyébként mi a bánatos égre megy el nekik párnaponta ennyi pénz? Normális embernek a pofájáról lesülne a bőr, ha egyszer is kölcsönkérésre kell adja a fejét, más meg vérszemet kap, mint egy parazita, aki talált egy gazdatestet, és életmódként tekint a kéregetésre, ez se zavar? Erre írtam korábban, hogy két felnőtt ember, találja fel magát, főleg, ha te is úgy látod, hogy mégcsak nem is spórol! Menjen, kérjen segítséget az önkormányzatnál, járja körül milyen támogatási formák vannak és hol, segélyszervezetek, ingyen étkezést, stb. Jah, és hogy miként tud ő maga jövedelemnövelést elérni, ha nem elég, ami van. Te tetted beteggé valamelyiket is? Nem. Akkor nem te vagy a felelős értük. Amit ő vár, nem segítség, hanem tartós hozzájárulás az életvitelükhöz.

Nem kell mindent bevenni, amit valaki telefonon sírogat neked!

2023. aug. 29. 11:24
 25/213 anonim ***** válasza:
98%
Én egyik munkatársamnak adtam néha-néha aprót kávéra, aztán amikor már kb 5000 Ft-tal tartozott nem akarta megadni, azt mondta mi nekem 5000 Ft amikor kocsival járok (munkába), azóta érdekes módon amikor kért sose volt nálam apró
2023. aug. 29. 11:25
 26/213 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit.
2023. aug. 29. 11:27
 27/213 anonim ***** válasza:
95%

Mondd meg neki hogy nem. Fogászatra gyűjtesz. 400 ezer forint egy db implantátum. Sajnálod de nem tudsz többet adni. Sőt, neked is szükséged lenne arra is, amivel eddig tartoznak.

Én így zárnam rövidre. Meg se sértődhet ezen.

2023. aug. 29. 11:47
 28/213 A kérdező kommentje:
27: Köszönöm, tényleg valami indokot bevetek, ez jó ötlet.
2023. aug. 29. 11:52
 29/213 anonim ***** válasza:
100%

IGEN, akár harmincezer forintról is! Nem látod hogy nem megbízható? Sose adja már meg azt a pénzt, ne sajnáld! Ezzel csak támogatod! Aztán lehet a kocsmában veri el!

27! Most csináltattam meg, a teljes fogsorom volt 900 ezer körül!

2023. aug. 29. 11:52
 30/213 anonim ***** válasza:
96%

29. Tavaly kaptam Sturman implantátumot, egy db - ot, 400 ezer forintot fizettem. Ha csonptpotlas is kellett volna, 600 ezer lett volna! (igen, egy db fog.)

De az nem kellett halistennek.

2023. aug. 29. 11:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!