Mekkora összegig adnátok kölcsön rokonnak?
Nem fogja megadni és a végén még ő fog rád haragudni, majd meglátod!
Amit eddig adtál, azt károld el, többet meg ne adj nekik.
Semennyit. Te vagy a balek, akit pumpol, és pont azért nem fogja visszaadni soha, mert azzal fog takarózni, amivel te most mentegeted: betegek.
"jön pénzért, és nem spórol" - na, ha ezek után te még adsz neki, akkor egy idióta vagy. Két felnőtt ember, találja fel magát; persze ha van egy marha, aki párnaponta hozzájuk vág pár tízest, akkor sose fogják!
Ebben az esetben azért nem adnék többet a helyedben, mert nyilvánvalóan nem tud vele bánni.
Kölcsönkér, ok, egyszer belefér. Elvileg ugye annyit kért kölcsön, amennyire szüksége volt.
Ha három nap múlva újra jön, akkor vagy elszórta, vagy eleve hazudott, mikor kért. Egyik esetben sem adnék többet.
Azért adok, mert rokon, és mert sajnálom, a férje beteg és ő is kisebb mértékben. - LOL, ez aztán az érv.
Én pont leszrom, hogy beteg-e az illető vagy sem, mert SOHASEM adja vissza (egyszer adtam 30 rongyot, érdekes, következő hónapban megint kellett volna... hát meg a lókukit a hátsódba).
Azért pumpol téged, mert tudja, hogy más lazán elhajtaná a f...ba.
Sokszor sír a telefonban is, hogy segítsek, mert milyen drága minden, és nem tud kijönni, meg a beteg férje gyógyszereit sem tudják kiváltani. Szívesen segítek, ha szüksége van rá, de már kezd egy kicsit zavaró lenni.
Nem tudom, hogyan lehetne finoman leállítani, hogy ne is haragudjon meg, meg adja is meg a pénzt, szóval a rokoni jó viszony is megmaradjon, de ezt hagyja abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!