Elhagyom a férjemet egy külföldi munka miatt és a rokonságom kiközösítéssek fenyeget, ha meglépem. Mit csináljak?
A munkahelyen áthelyezne Spanyolországba (Barcelonában van az iroda, de a tartományon belül bárhol dolgozhatok). Nincs közös gyerek és közös hitel. Nem tartozom a férjemnek pénzzel.
Fontos megjegyezni, hogy nem a férjemmel döntöttünk úgy, hogy ez így nem megy, hanem én döntöttem így.
A családom erre teljesen kiakadt, hogy én felnőtt nőként, amikor ennyi idősen már szülnek a nők, borítok mindent és "jódolgomban" külföldre megyek.
(Nem a válás vagy a külföldre költözés ellen vannak, hanem azok ellen, akik jó házasságból/munkából lépnek le).
Ha ezt meglépem, felejtsem el őket és ki leszek zárva az örökségből (ez inkább csak a gesztus miatt zavar).
Nem érdekelne, az én életem, és kész.
Mondjuk alap volna, hogy a férjemmel! megbeszélem. Bár ha tudom, hogy ellenezné, akkor kizárt, válnék és mennék.
Ha ennyit ér a házasságod, hogy egy szimpla külföldi munkahely miatt otthagyod, akkor hajrá, nem volt az egy nagy házasság.
Mondjuk nem tudom, mit akarsz az élettől, meg hány éves vagy, de ha 30 fölött költözöl ki külföldre, nagy eséllyel soha nem lesz saját családod, az valószínű.
Ezt tartsad szem előtt. Valószínű emiatt aggódik a rokonságod is.
44 te hülyeséget írsz. El se olvastad a kérdező többi válaszát se gondolom.
És harminc felett is simán lehet családot alapítani. Sőt, még jobb is, az ember nem megy bele fiatalon minden hülyeségbe, hogy aztán szívjon.
Kimentél?
Ilyen rokonságtól jobb minnél távolabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!