Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Elhagyom a férjemet egy...

Elhagyom a férjemet egy külföldi munka miatt és a rokonságom kiközösítéssek fenyeget, ha meglépem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A munkahelyen áthelyezne Spanyolországba (Barcelonában van az iroda, de a tartományon belül bárhol dolgozhatok). Nincs közös gyerek és közös hitel. Nem tartozom a férjemnek pénzzel.

Fontos megjegyezni, hogy nem a férjemmel döntöttünk úgy, hogy ez így nem megy, hanem én döntöttem így.

A családom erre teljesen kiakadt, hogy én felnőtt nőként, amikor ennyi idősen már szülnek a nők, borítok mindent és "jódolgomban" külföldre megyek.

(Nem a válás vagy a külföldre költözés ellen vannak, hanem azok ellen, akik jó házasságból/munkából lépnek le).

Ha ezt meglépem, felejtsem el őket és ki leszek zárva az örökségből (ez inkább csak a gesztus miatt zavar).

2023. aug. 24. 12:04
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
75%
Ezek utan en a csaladommal akkor sem akarnam a kapcsolatot tartani, ha maradnek vagy amugy is megbocsajtananak. Mifele tempo ez, fuggetlenul a maganeletedtol?
2023. aug. 24. 23:08
 42/49 anonim ***** válasza:
22%
Ha nekik ettől jobb akkor puffogjanak rajta aztán kész, nem az ő életük.
2023. aug. 24. 23:11
 43/49 anonim ***** válasza:
86%

Nem érdekelne, az én életem, és kész.

Mondjuk alap volna, hogy a férjemmel! megbeszélem. Bár ha tudom, hogy ellenezné, akkor kizárt, válnék és mennék.

2023. aug. 25. 12:02
 44/49 anonim ***** válasza:
36%

Ha ennyit ér a házasságod, hogy egy szimpla külföldi munkahely miatt otthagyod, akkor hajrá, nem volt az egy nagy házasság.

Mondjuk nem tudom, mit akarsz az élettől, meg hány éves vagy, de ha 30 fölött költözöl ki külföldre, nagy eséllyel soha nem lesz saját családod, az valószínű.

Ezt tartsad szem előtt. Valószínű emiatt aggódik a rokonságod is.

2023. aug. 25. 14:56
 45/49 anonim ***** válasza:
80%

44 te hülyeséget írsz. El se olvastad a kérdező többi válaszát se gondolom.

És harminc felett is simán lehet családot alapítani. Sőt, még jobb is, az ember nem megy bele fiatalon minden hülyeségbe, hogy aztán szívjon.

2023. aug. 25. 15:07
 46/49 anonim ***** válasza:
74%
#45: Sőt, bele is ment a hülyeségbe fiatalon, azért van az egész agonizálás a rossz házasságon a munkalehetőség látszata mögé bújtatva. Szerencsére legalább gyerek nincs.
2023. aug. 26. 06:55
 47/49 anonim válasza:

Kimentél?

Ilyen rokonságtól jobb minnél távolabb.

febr. 7. 05:28
 48/49 A kérdező kommentje:
Végül Portugália is lett, ott céges lakást kaptam.
febr. 10. 11:39
 49/49 anonim ***** válasza:
jol tetted kerdezo. ilyen langyos vizben nem erdemes sokaig lubickolni.
júl. 18. 12:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!