Mi a teendő, ha rokonnál nincs kulcs a mosdóhoz?
Van most egy ilyen nagyobb összejövetel, főleg férfiak vannak rajtam kívül. Nekik ugye nem gáz háttal az ajtónak beállva elintézni a dolgukat, mert ha valaki be is nyit véletlen semmit nem lát.
Én viszont feszengek emiatt... Hosszabb időre nem merek beülni. Azt mondták a kisgyerek rakta el valahova a kulcsot és azóta nincs meg, elnézést, de ennyi...
Eletemben nem zartam meg magamra az ajtot se itthon, se valakinel vendegsegben.
Nalunk szokas kopogni. :D
"Hosszabb időre nem merek beülni. "
Nem is kell órákig trónolni kislányom. Pláne ha csak egy mosdó van.
Megkérsz valakit, hogy figyelje az ajtót.
De szinte elborzaszt, ahogy elképzelem, hogy ott ülsz egy összejövetelen ebben a pillanatban, jól kéne érezned magad és te ehelyett a gyakorira írkálsz, hogy mit csinálj. Nem látszik semmi amúgy sem, ha ülsz. Felteszem nem széttett lábakkal ülsz. Ha pedig pont megvan és az a gond, hogy épp cserélnél, egyszerűen nem lehet ciki egy rokoni összejövetelen.
A legkedveltebb nőhöz, vagy akár pasihoz is odamész, megmondod, higy mivel nincs kulcs, sokan vagytok, neked női gondjaid vannak, legyen kedves figyelje már pár percig az ajtót. Ennyi. Mi olyan nehéz ebben? Komolyan érdekelne, hogy mi jár a fejedben, mi fog történni?
Ha valaki benyit, összezárod a lábad, és rákiáltasz, hogy foglalt.
Nem értem, mit kell ezen ennyit görcsölni. Nyilván egyik se fog a vécében rád mászni.
Az meg a masik. Ne told le a gatyad a bokadig es max dolj picit elore.
Ha valaki be is nyit, mi a francot lat 1 masodpercig? Valakit aki ul a wc-n. Huha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!