Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Üdvözlök mindenkit! Olyan...

Üdvözlök mindenkit! Olyan kérdéssel fordulnék önökhöz hogy mi a teendő akkor ha nincs apasági nyilatkozat és az édesanya nem szeretne hogy legyen és azt sem hogy látogassam az újszülött kislányom? De én nagyon szeretném..

Figyelt kérdés
Kérnék tanácsot mi a teendő ilyen esetben 9 hónapot voltam együtt az édesanyjával 7 hónapos terhesen úgy döntött neki nem megy tovább így vége lett a kapcsolatunknak.. akkor még azt mondta nem fogja tiltani a kislányt tőlem és hogy az apasági nyilatkozatot is ki tölthetem. De ezzel ellentétbe nem hajlandó kommunikálni velem sőt nem engedi azt sem hogy lássam a kislányom akkor láttam mikor meg született a kórházba. Én nagyon szeretném vele tartani a kapcsolatot és szeretném azt is ha szerepelnek edesapakent milyen tanácsot javasolnának?

#Apai jog
tegnap 16:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Apasagi pert indithatsz
tegnap 16:38
 2/16 anonim ***** válasza:
33%
gyámügyhöz menj be, ott segíteni fognak neked, ott kell láthatást-apaságit intézni
tegnap 16:39
 3/16 anonim ***** válasza:
98%
A bíróságon az apaság megállapítására pert indítasz. Utána ha elismerik az apaságot, jogod lesz a gyerek életében részt venni, láthatásra is, viszont köteleznek gyerektartás fizetésére is.
tegnap 16:46
 4/16 A kérdező kommentje:
Mi a folyamata a pernek hogy kell ezt el indítani valaki ki tudná ezt jobban fejteni ?
tegnap 16:50
 5/16 anonim ***** válasza:
40%
Miert vallaltatok gyereket 2 honapos kapcsolatba?
tegnap 16:57
 6/16 A kérdező kommentje:
5/5 azért mivel nagyon régóta ismertük egymást kapcsolatban nem voltunk de viszont sokszor jártunk össze. Én régóta szerelmes voltam bele .. most döntöttünk úgy hogy kapcsolatban leszünk közben neki volt másik kapcsolata előtte és nekem is de én úgy gondolom ő engem csak kihasznalt sebtapaszkent mivel neki előttem nagyon rossz kapcsolata volt én nagyon szerettem előtte közben és most is nála az elejen éreztem de idő közben úgy éreztem mintha ő csak barátként nézne rám én mindent meg tettem hogy ne legyen vége de ő mindenben csak a rosszat látta...mintha az előző kapcsolatába élt volna .
tegnap 17:05
 7/16 anonim ***** válasza:
97%
100%, hogy te vagy az apa?
tegnap 17:20
 8/16 A kérdező kommentje:
7/7 100% millió százalék elejen ejel nappan együtt voltunk és akartuk mind ketten a kisbabát Nagyon szoros kapcsolatban voltunk az elejen
tegnap 17:24
 9/16 anonim ***** válasza:
97%
Ügyvédhez és/vagy gyámhivatalhoz érdemes fordulnod. Ügyvéd segít megírni a beadványt, de tanácsot kérhetsz a gyámhivatalban is, ugyanis ők mindenképp benne lesznek a történetben. (A gyereket fogják képviselni a per során, mivel ezt az ellentétes érdekek miatt nem teheti meg az anya.)
tegnap 17:43
 10/16 anonim válasza:
95%
Keress ügyvédet, konzultálj vele, ő eltudja indítani a bíróságon az apasági pert.
tegnap 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!