Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Üdvözlök mindenkit! Olyan...

Üdvözlök mindenkit! Olyan kérdéssel fordulnék önökhöz hogy mi a teendő akkor ha nincs apasági nyilatkozat és az édesanya nem szeretne hogy legyen és azt sem hogy látogassam az újszülött kislányom? De én nagyon szeretném..

Figyelt kérdés
Kérnék tanácsot mi a teendő ilyen esetben 9 hónapot voltam együtt az édesanyjával 7 hónapos terhesen úgy döntött neki nem megy tovább így vége lett a kapcsolatunknak.. akkor még azt mondta nem fogja tiltani a kislányt tőlem és hogy az apasági nyilatkozatot is ki tölthetem. De ezzel ellentétbe nem hajlandó kommunikálni velem sőt nem engedi azt sem hogy lássam a kislányom akkor láttam mikor meg született a kórházba. Én nagyon szeretném vele tartani a kapcsolatot és szeretném azt is ha szerepelnek edesapakent milyen tanácsot javasolnának?

#Apai jog
dec. 4. 16:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
80%

Minden bíróságon van jogsegély, nézd meg a honlapjukon. Olyankor be lehet menni és segítenek bármivel kapcsolatban. Ha kell, ott helyben megírtok egy keresetlevelet, elmondják, hogy mire számíthatsz, stb.

De ha necces az ügy - már pedig ez úgy néz ki, hogy az - akkor tényleg jobb, ha fizetsz egy ügyvédet.

dec. 5. 09:51
 22/23 anonim ***** válasza:
57%

Na, nem kell itt az anyukát védeni, aki 2 hónapos kapcsolatba gyereket vállal egy ilyen láthatóan nem túl intelligens apukával, az maga sem egy hú, de okos, normális nő, aki majd aztán értelmes anyja lesz a gyereknek.

Kérdező, te meg hiába perelsz, ha be is bizonoysodik, hogy te vagy a gyerek apja és kapsz némi láthstást, az anyuka úgyis ellened fogjs nevelni a gyereket, amit te nem fogsz tudni felülírni kétheti egy találkozásban, a gyereked feltehetően utalni fog, nem akar majd menni hozzad, mert az anyja telebeszéli majd a fejét ellened. Ez az igazság.

dec. 5. 10:14
 23/23 anonim ***** válasza:
63%
22: hagyjad, engem lepontoztak mert meg mertem kerdezni, minek kellett ket honap utan gyereket vallalni. Anyukanak sincs tobb esze, igazad van. De persze megint a gyerek szivja meg, mert a szulei keptelenek kommunikalni egymassal.
dec. 5. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!