Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi a teendő, ha rokonnál...

Mi a teendő, ha rokonnál nincs kulcs a mosdóhoz?

Figyelt kérdés

Van most egy ilyen nagyobb összejövetel, főleg férfiak vannak rajtam kívül. Nekik ugye nem gáz háttal az ajtónak beállva elintézni a dolgukat, mert ha valaki be is nyit véletlen semmit nem lát.

Én viszont feszengek emiatt... Hosszabb időre nem merek beülni. Azt mondták a kisgyerek rakta el valahova a kulcsot és azóta nincs meg, elnézést, de ennyi...

jan. 18. 21:07
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
#20 Nyilván a párom előtt én is simán pisilek, de ha gyakran lenne nálunk "vendégjárás" rájuk is gondolnék.
jan. 19. 00:22
 22/33 anonim ***** válasza:
67%
Soha életemben nem zártam még magamra a wc ajtót nem nyilvános helyen. Vendégségben sem. Fogalmam sincs, hogy valaha volt-e egyáltalán kulcs a fürdőszobánkhoz. Vendégre sem törünk rá, ha bent van, és én sem görcsölök azon, hogy valaki rám tör. A kopogás univerzális megoldás, ahogy az is, hogy kiszól az ember, hogy bocs, foglalt.
jan. 19. 01:03
 23/33 anonim ***** válasza:
64%
szolsz valakinek h jöjjen veled és álljon be az ajtoba mintha a wc-re várna és akkor ő örzi neked az ajtot amíg kakkantasz egyet jót
jan. 19. 01:03
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer amikor egy rokonnál aludtam elsőként keltem és elmentem wc-re, mégcsak nem is zártam be, csak becsuktam - valahogy nem tartottam furcsának, hogy résnyire alapból nyitva volt, aztán mikor becsuktam szorult is egy kicsit, aztán várhattam, hogy majd valaki felkel és kienged, mert nem tudtam kinyitni az ajtót 😅
jan. 19. 01:58
 25/33 anonim ***** válasza:
48%
Volt már egy ugyanilyen kérdés...ott is mindenki leírta, hogy nem vendégségben kell kezelni a szorulásodat, és ott, ahol egy mosdó van, nem illik beülni kotlani. És igen, ha ennek ellenére megteszed, a részeg bácsi jogosan veri az ajtót, és poénkodik rajtad, ha már hosszú ideje trónolsz, nem kell megsértődni rajta.
jan. 19. 06:22
 26/33 anonim ***** válasza:
65%
3 Akkor rádnyitnak, és annyit látnak, hogy épp trónolsz, nagy kaland. Ha szerencséd van, nem húzza elő a bájdorongot még belépés előtt. Amúgy meg támasztod lábbal az ajtót, vagy fogod kézzel. Esetleg teli tüdőből énekelsz bent, hogy világos legyen, hogy foglalt.
jan. 19. 07:54
 27/33 A kérdező kommentje:
Lábbal nem elérhető az ajtó.
jan. 19. 11:05
 28/33 anonim ***** válasza:
28%
Azért az kajak elkeserítő és remekül megmutatja az országban élő, szavazati joggal rendelkező emberek mentális állapotát, hogy egy ilyen egyszerűen kérdés is micsoda indulatokat vált ki. A WC-zés egy privát dolog, a kérdezőnek joga van szégyenlősnek lenni, ez teljesen természetes. Egy ilyen miatt valakit tök ismeretlenül, ordenáré stílusban lekislányozni elég szánalmas dolog. Ráadásul a kérdező rosszul érzi magát emiatt, ennek kapcsán senkit nem érdekel, hogy TI mit éreztek. Attól, mert ti parancsra tudtok szarni nyitott ajtónál, ez másban kellemetlen érzést kelt. És persze, jöhettek lepontozni, nyomjátok csak a pirosat, mert mások megalazásán kívül úgy sincs más öröm az életetekben.
jan. 19. 11:39
 29/33 anonim ***** válasza:
52%

Nálunk sincsen kulcs a mosdóhoz, szóval nem értem, mi a problémád. Elmész, pisilsz, az max egyperc kézmosással együtt.

Miért csinálsz gondot ott, ahol nincs??? Szörnyű lehet ennyire feszülten élni.

jan. 19. 11:56
 30/33 anonim ***** válasza:
78%

28-as, miért szerinted nem nevetséges, hogy egy felnőtt ember azon ventillál, hogy nem lehet bezárni kulcsra a mosdó ajtaját, és már olyanokat vizionál, hogy DE RÁM NYITNAK a férfiak???

EZ a beteges gondolkozás, nem a miénk, akik azt írjuk, francért kell ilyen semmiségen görcsölni?

jan. 19. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!