Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi a teendő, ha rokonnál...

Mi a teendő, ha rokonnál nincs kulcs a mosdóhoz?

Figyelt kérdés

Van most egy ilyen nagyobb összejövetel, főleg férfiak vannak rajtam kívül. Nekik ugye nem gáz háttal az ajtónak beállva elintézni a dolgukat, mert ha valaki be is nyit véletlen semmit nem lát.

Én viszont feszengek emiatt... Hosszabb időre nem merek beülni. Azt mondták a kisgyerek rakta el valahova a kulcsot és azóta nincs meg, elnézést, de ennyi...

jan. 18. 21:07
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
81%
Gondolom kakálnia kell a csajnak, azért stresszel ennyire.
jan. 18. 21:29
 12/33 anonim ***** válasza:
39%

Ez pszichés f@sszág.

Nincs bajunk, hát csinálunk!

Indulj már el a wc-re, ne itt rinyálj!

Vagy húzz haza, ha ennyire nem vagy emberek közé való!

jan. 18. 21:51
 13/33 anonim ***** válasza:
78%
Azért egy kis kreativitásod lehetne. Bármilyen kezed ügyébe akadó tárggyal el tudod torlaszolni az ajtót.
jan. 18. 21:53
 14/33 anonim ***** válasza:
75%
És akkor mi van, ha rádnyit valaki? Nem lát semmit azalatt a fél másodperc alatt, amíg kiküldöd. Amúgy a rokonoknak is lehetne annyi eszük, hogyha már kulcs nincs, akkor felakasztanak a kilincsre egy "foglalt-szabad" táblát, amit forgatni lehet(mondjuk egy sima zárcsere is max 10 perc lenne...).
jan. 18. 22:29
 15/33 anonim ***** válasza:
78%
WC ajto nem biztos hogy befele nyilik, kivulrol meg nehez lesz eltorlaszolni. Ha kabelt fektetne akkor miert hivatkozik a ferfiakra? Mi is ugyanugy ulve szarunk. Vagy csak en?
jan. 18. 22:31
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

"Mi is ugyanugy ulve szarunk. Vagy csak en?"

Ebben néha vannak kétségeim egyes nyilvános és iskolai vécék láttán, de igen én is rászoktam ülni a vécére, ha nagy dolgom van.

Egyébként a legjobb az, ha vagy szólsz, hogy be kell menned vécére, vagy ha szégyenled a többiek előtt bejelenteni, akkor megkérsz diszkréten egy kevésbé ittas (akár női rokont), hogy figyeljen, hogy ne törjön rád senki.

jan. 18. 22:45
 17/33 anonim ***** válasza:
78%

Mindig csodálkozom az ilyen "nem lehet zárni a wc-t" problémákon. Mennyiből állna belülre felszerelni egy riglit, vagy egy tolózárat?

Amúgy Kérdező, hidd el, ha rádnyit valaki az uyanúgy zavarban lesz, mint te. Látja, hogy bent vagy, gyorsan kifordul és kész.

jan. 18. 23:06
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Erről eszembe jutott egy eset.

Szülők elhívták a nagyit, hogy vigyázzon a gyerekekre hétvégére. A vc ajtón kívül volt a kulcs. A gyerekek rázárták a nagyira. A gyerekek "jól érezték magukat" két napig. A hűtőben bőven volt túró rudi...

Egyébként van ahol a gyerekek miatt elteszik a kulcsot, aztán mikor megnőnek, nem találják, vagy már megszokták.

Ha nincs bent senki, kicsit nyitva van az ajtó, ha be van húzva, mindenki tudja (?), hogy van bent valaki.

jan. 18. 23:52
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
#18 Ezért írtam a riglit, vagy a tolózárat. Akkor aki bent van, magára tudja zárni az ajtót, kintről viszont nem lehet bezárni.
jan. 19. 00:01
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

#19 Simán lehet, hogy a szülők úgy gondolják, hogy ők nem szégyenlősek a saját családjuk előtt, majd valamikor előkerül a kulcs. Az én szüleim is ilyenek, apám kijelentette, hogy ő nem szégyenlős a saját családja előtt, anyám képes nyitott ajtó mellett használni a wc-t. Van zár, de nem használják, nincs rá igényük. De a nagymamám is olyan volt, hogy ne kelljen felkapcsolni a villanyt ő nyitott ajtónál pisilt, zár sem volt nála soha a vécén.

Persze, meg lehet oldani, csak nem mindenki tartja létszükségletnek. Nálam speciel meg van oldva, mert magunkra zárjuk az ajtót, de nem mindenkinél.

jan. 19. 00:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!