Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kismama vagyok és nehéz...

Kismama vagyok és nehéz helyzetben?

Figyelt kérdés

Kismama vagyok és elég sok mindenkitől kaptunk már dolgokat. Anyósomérktól is, egy két barát.. unokatesómtól millió dolgot, de a tulajdon két testvérem és anyám se apám nem adott még eddig semmit és úgy néz ki nem is fognak mert hogy minden megvan.

Nem arról van szó hogy nekem vegyenek bármi extrát. De egy darab kis ruhát vagy apróság jól esne..

Az elején azt mondták majd később, most meg hogy már minek mert mindenki adott valamit.. hát igen szépen megvárták. Közölte anyám hogy ne vegyek én semmit mert ő akar. Na azóta is.. pedig lassan már szülni fogok.

Pár száz forintos dolog is jó, nagyon rosszul esik. Nekem igazából a gesztus hiányzik. Meg sem kérdezték hogy mire lenne szükség még.. valahogy fura érzésem van velük kapcsolatban mintha nem is érdekelné őket közben azt mondják de... De a tetteik mást mondanak.

2023. febr. 12. 13:07
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
17%
60-as: fáj az igazság? Ilyenkor jön a személyeskedés. Mást nem tudsz? Szülni meg szemèlyeskedni? Hmmmm, szomoru egy élet :/
2023. febr. 16. 08:39
 62/62 anonim ***** válasza:
32%
60-as, jót nevettünk, meg a kamu 2 diplomádon is (gondolom a bsc-t és az msc-t gondolod te kettőnek nyomika) gyorsan le is poroltam az enyémeket, azok legalább valóban léteznek te proli
2023. febr. 16. 12:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!