Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kismama vagyok és nehéz...

Kismama vagyok és nehéz helyzetben?

Figyelt kérdés

Kismama vagyok és elég sok mindenkitől kaptunk már dolgokat. Anyósomérktól is, egy két barát.. unokatesómtól millió dolgot, de a tulajdon két testvérem és anyám se apám nem adott még eddig semmit és úgy néz ki nem is fognak mert hogy minden megvan.

Nem arról van szó hogy nekem vegyenek bármi extrát. De egy darab kis ruhát vagy apróság jól esne..

Az elején azt mondták majd később, most meg hogy már minek mert mindenki adott valamit.. hát igen szépen megvárták. Közölte anyám hogy ne vegyek én semmit mert ő akar. Na azóta is.. pedig lassan már szülni fogok.

Pár száz forintos dolog is jó, nagyon rosszul esik. Nekem igazából a gesztus hiányzik. Meg sem kérdezték hogy mire lenne szükség még.. valahogy fura érzésem van velük kapcsolatban mintha nem is érdekelné őket közben azt mondják de... De a tetteik mást mondanak.

2023. febr. 12. 13:07
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
12%
Fogadjunk, hogy nő vagy.
2023. febr. 12. 13:45
 12/62 anonim ***** válasza:
82%
Egy dologtól nehéz a helyzet, hogy nem vagy képes ezt velük megbeszélni.
2023. febr. 12. 13:54
 13/62 anonim ***** válasza:
97%
11es, fura lenne ha férfiként lenne terhes:-D
2023. febr. 12. 14:00
 14/62 anonim ***** válasza:
92%
Most akkor azért nehéz a helyzet, mert kaptatok rengeteg mindent de páran nem adtak?
2023. febr. 12. 14:01
 15/62 anonim ***** válasza:
76%

Nem tom, en is kisbabat varok jelenleg, de magamnak szulok, nem masoktol varom el a bevasarlast...:D

Milyen dolog ez mar basszus. Gyereket atgondoltan, felelossegteljesen vallalunk, ugyebar. Nem pucer popora, mert akkor aztan elhiszem, hogy megy a siras, hogy nem tudsz neki venni semmit.

De ez gaz.

2023. febr. 12. 14:12
 16/62 anonim ***** válasza:
86%
Ha az lett volna,hogy azért vagy nehéz helyzetben,mert tegyük fel a férjed,és családja beszólogat,mivel a te családod semmit nem adott,és ez lelkileg neked rosszul esik,még azt mondom,oké,valamennyire igazad van. Bár semmiképp sem kötelező adni...
2023. febr. 12. 14:32
 17/62 anonim ***** válasza:
24%

Jaj, emberek, most nyilván rosszul fogalmazott a kérdező, de ne csináljatok már úgy, mint akik nem értik, mi a problémája.

Bocs, de szerintem is gáz, ha egy nagyszülőben annyi minimális, izgalom, öröm, várakozás sincs, hogy egy darab 400 forintos bodyt ne tudjon venni lelkesedésében az unokájának. Az, hogy a kérdezonek jól esett volna, ha látja ezt a fajta, kifejeződését az örömnek, nem azt jelenti, hogy ő maga nem tudja megvenni a baba dolgait.

Csak hogy szimplán nem érti, miért ilyen közömbösek a szülei az unoka iránt, miért nem várják semennyire.

Most legyetek már őszinték, ha a ti lányotok várna babát, ti sem vennétek semmit a leendő unokátoknak vagy azért boldogok lennétek, hogy vásárolhattok neki egy ruhát, csörgőt, bármit, mert jól esne, mert várnátok azt a picit?

2023. febr. 12. 14:35
 18/62 anonim ***** válasza:
83%
#17 húha, ez tényleg rendkívül nehéz helyzet
2023. febr. 12. 14:40
 19/62 anonim ***** válasza:
87%
Úgy pıcsán rúgnék ilyen idiótákat, mint te, komolyan mondom. Saját magad írod, hogy mindened megvan, akkor mit akarsz még? Tudod mennyien vannak, akiket senki sem támogat, senkitől semmit se kapnak, mégis boldogulniuk kell az életben? Az a bajod, hogy mindened megvan és ezért problémát kell képzelegni. Fogadok ha valami szimbolikus párszáz forintos szart kapnál tőlük ajándékba, az lenne a bajod, hogy miért ilyen kicsinyesek. Remélem kamu a kérdés
2023. febr. 12. 14:53
 20/62 anonim ***** válasza:
88%
17, ha csak ennyi a probléma hogy lelkileg rosszul esik neki, akkor nyissa ki a száját, és máris megoldódik
2023. febr. 12. 14:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!