8 hetes 5 napos kismama vagyok barna folyásom volt. Volt e valaki hasonló helyzetben ?
Igaz kevés volt és Mikor megjelent röktön mentem ultrahangra de ott minden rendben volt nem láttak semi gondot az orvosommal nem tudtam besszélni mert szabbadságon van és csak kedden lessz viszont engem nem hagy nyugodni ez mert még mindig van egy ici pici. A kérdésem az lenne hogy volt e már valaki igy ? És hogy mitől volt lehet e belőle gond ?
Azt még hozzá tenném hogy mostanábban lenne a menstruációm
Védőnő szerint a miatt is lehet
Lehet progeszteronhiány.
Nem írtak fel progeszteront?
Ugyanez volt nekem is, ha jól emlékszem a 6. terhességi héten. Ultrahangon megnézte a doki, a méhemen volt egy kis vérömleny, az vérzett. Az nem derült ki, hogyan került oda.
Felírt progeszteron tartalmú gyógyszert (ez a hormon segít megtartani a terhességet), amit a terhesség 4. hónapjáig szedtem. Utána már nem jelentkezett a barnás vérzés.
Én nagyon megijedtem anno tőle, de arra gondoltam, hogyha a kisbabával komoly baj lenne, akkor azt érezném, hiszen a testemben zajlik a folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!