Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kismama vagyok és nehéz...

Kismama vagyok és nehéz helyzetben?

Figyelt kérdés

Kismama vagyok és elég sok mindenkitől kaptunk már dolgokat. Anyósomérktól is, egy két barát.. unokatesómtól millió dolgot, de a tulajdon két testvérem és anyám se apám nem adott még eddig semmit és úgy néz ki nem is fognak mert hogy minden megvan.

Nem arról van szó hogy nekem vegyenek bármi extrát. De egy darab kis ruhát vagy apróság jól esne..

Az elején azt mondták majd később, most meg hogy már minek mert mindenki adott valamit.. hát igen szépen megvárták. Közölte anyám hogy ne vegyek én semmit mert ő akar. Na azóta is.. pedig lassan már szülni fogok.

Pár száz forintos dolog is jó, nagyon rosszul esik. Nekem igazából a gesztus hiányzik. Meg sem kérdezték hogy mire lenne szükség még.. valahogy fura érzésem van velük kapcsolatban mintha nem is érdekelné őket közben azt mondják de... De a tetteik mást mondanak.

2023. febr. 12. 13:07
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
85%
46 o édes picicsillag ha már személyeskedünk kis húsom:-) Értem én hogy te is hasonló tarhagép vagy mint a kérdező, de normáliséknál ez kicsapja a biztosítékot. Bár tudom, bizonyos népcsoportokban ez a divat:-)
2023. febr. 13. 17:49
 52/62 anonim ***** válasza:
21%

“ Értem én hogy te is hasonló tarhagép vagy mint a kérdező, de normáliséknál ez kicsapja a biztosítékot. “

Ennyire futja baba? :) szerinted mert én tudok szöveget értelmezni, az egyenlő azzal, hogy ugyanolyan vagyok mint a kérdező? Aki megsúgom, nem az zavar, hogy nem kapott semmit, csak te képtelen vagy felfogni.

Szedd már össze magad pici csillag, mert ez nagyon gagyi lett

2023. febr. 13. 19:45
 53/62 anonim ***** válasza:
77%
Ember, szét sikerült tenned a làbad, valaki belédélvezett ès ezért ajàndékot kéne kapnod? Hàt…. Khm, hogy is mondjam, nem egy k€rv@n@gy teljesítmèny ám 😂😂😂😂😂
2023. febr. 15. 14:53
 54/62 anonim ***** válasza:
14%
53. Hát, azért ez az, mert manapság ritkán találni gyereket akaró pasit. Neki sikerült megfognia valakit. Ez azért nagy teljesítmény, a legtöbb nem hajlandó lehúzni a gumit, nehogy gyerek legyen.
2023. febr. 15. 17:39
 55/62 anonim ***** válasza:
32%

De tényleg kíváncsi vagyok, egyikőtök sem válaszolt, ha nektek születne unokátok, nem vennétek neki egy darab bodyt sem izgalmatokban/örömötökben? Nem fejeznétek ki semmilyen gesztussal, hogy várjátok, nem okozna nektek örömet bármit venni a leendő unokátoknak?

Azt éreznétek, a gyereketek tarhál, ha elfogadja, amit adtok? Mert dobálóztok itt ezzel a tarhálós szöveggel, miközben a kérdező világosan leírta, hogy van pénzük megvenni mindent, itt maga a gesztus, amit hiányol.

2023. febr. 15. 18:29
 56/62 anonim ***** válasza:
63%
Én nem vennék semmit, ha már minden szart megkapott. Miért is kéne? Van annak a gyereknek anyja meg apja, annyi segílyt kapnak ebben a mocsadék orszàgban hogy 12 ezer babakelengye kijon belole…
2023. febr. 15. 19:22
 57/62 anonim ***** válasza:
26%

Ez megint a tudatos gyerek utáló kommandó, akik alig várják, hogy bánthassanak egy terhes nőt. Engedd el, ez az egyetlen örömük.

2023. febr. 15. 19:34
 58/62 anonim ***** válasza:
0%
Hagyjad, 6 oldalt hisztiztek tele, csak mert nem értik a kérdést. Buta prolik
2023. febr. 15. 21:25
 59/62 anonim ***** válasza:
68%
Az értelem megnyilvánult :) a kapa ki ne essen a szádból drága
2023. febr. 16. 08:29
 60/62 anonim ***** válasza:
26%
Inkàbb a kapa, mint a pulya 😂😂😂 mondja ezt szoptatoskanca egy 2 diplomas Ferfinek!!!! Hahaha 😂😂😂
2023. febr. 16. 08:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!