Volt már hasonló helyzetben valaki?
Figyelt kérdés
Március elején volt egy missed ab-om, muszeres megszakitassal. Az utolso menstruacio elso napja majus 23, a kimaradt meszesz 5. Napjan teszteltem egy halvany pozitivat, majd naprol napra erosodott. Most vagyok a kimaradt meszesz 8. Napjanal. Tegnap barnas folyasom volt, amivel bementem a korhazba. Nem latott sem petezsakot, a teszt negativ lett. Vert vettek, aminek az eredmenyet ma kaptam meg 100 felett van egy kicsivel a hcg szint. Holnap ujra kell mennem vervetelre, hogy megallapitsak novekszik vagy csokken a hcg. Ma reggel is csinaltam 2 tesztet, nekem mindketto pozitiv lett. Volt már valaki hasonlo helyzetben? Nagyon megijesztettek hogy megcsak petezsakot sem latnak.2022. jún. 28. 13:36
1/4 anonim válasza:
Én sajnos voltam ilyen helyzetben, veszteség utáni bizonytalanság nagyon rossz. Sajnos ezt csak a hcg mutatja meg.
Talán segít, hogy nekem a 20-as erősségű xepilen 800 feletti hcg-nél lett határozottam erős, egyforma csík.
Drukkolok, hogy emelkedjen. Amúgy 1000-1500 felett látszik csak valami így az nem baj h még nem látták.
2/4 anonim válasza:
5 hetesen még előfordulhat, hogy nem látnak semmit. Nekem is így volt első terhességnél. Az orvos biztosra állította, hogy nem lesz ebből baba, aztán mégiscsak lett.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, kicsit megnyugtattatok.🙂
2022. jún. 28. 18:26
4/4 A kérdező kommentje:
Bár a válaszaitok megnyugtatóak voltak, de sajnos tegnap előtt elkezdtem vérezni és nagyon fájt a derekam, a hasam. Bementünk este a korhazba és kiderult mehen kivuli. 😢 azonnal meg is műtöttek.😔
2022. júl. 3. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!